Forex ile İlgili

Konu, 'Uydu Alıcıları Genel Sohbet Bölümü' kısmında uyduruk tarafından paylaşıldı.

1. uyduruk

uyduruk Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Riskli işleri hep sevdim. Şimdiye kadar da hep böyle işler yaptım. Kazandığım da oldu, kaybettiğimde... Bu sefer istiyorum ki hem yine aynı heyecan devam etsin ama iş uzun süreli olsun. Bi patronla bu zor. Kendi işinin patronu olman gerek. Ben de baktım araştırdım foreks çok hoşuma gitti. Hele foreks kullanıcılarının yorumlarını bi okudum ki iştahım kabardı resmen. Ben de foreks kullanıcı olmalıyım dedim Elbette hemen başlamak kolay değil. İşin özünü kavramadan nasıl başlanabilir ki... Parayı havaya uçurmuş olurum anca. Foreks ne diye sorulsa foreks takas hizmetidir der geçer. Başlamak zor, devam ettirmek ayrı zor. Ben keyifli olacağına yine de inanıyorum. Bir de bana güvenilir foreks firmalarından 1-2sini söyleseniz çok güzel olur. Ben ufak bir araştırma yapayım dedim. Yazılımla ilgili yapılacak seçimin çok fark etmediğini gördüm. Firmalar arasındansa beğendiğim İntegral Şikayetleri biraz incelediğimde en az yorumu bu firmada buldum çünkü. Demek ki iyidir dedim. Sizin fikriniz nedir

Sayfayı Paylaş