1. Nagra ProvID hatası düzeltildi 2. Sky UK hatası düzeltildi. 3. Flycccam uyku sorunu düzeltildi. 4. CCCam sürümü 2.1.1 yükseltildi. ************************************ 1. fix Nagra ProvID error 2. fix sky uk problem 3. fix flycccam sleep problem 4. change cccam version to 2.1.1 Arkadaşlar gözünüz aydın... Artık FLYCCCAMI gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz.****** derdine son.. Güle güle kullanınız. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
evet dosyada virüs görünüyor gerçi bu patch leri bazı virüs programları tehdit olarak algılıyor ama dosya hakkında tam bir bilgim olmadığı için yorum yapamicam
Yorumunuz için teşekkürler... Yabancı bir forumdan proğramı buldum kendi bilgisayarımda kullandım ve sonucunu olumlu gördüğümden siz dostlarımla paylaşmak istedim.Konu bundan ibaret..Saygılar..
dostum merhaba...bende pegasus dvb-s kart var flycccam indirdim fakat trial ile ilgili mesaj çıkıyor ve sanırım ücretli indirmem yada güncellemem gerektiğini yazıyor..yardımcı olurmusun..güncel yada free flycccam var mı ? teşekkürler
sen değip değmedinden haber ver kamban bend demiştim kapanır diye ağzını açan niye andlinux kurup uğraşalım diyolardı