flaş wizard ip hatası veriyor

Konu, 'Dreambox 500 Serisi' kısmında pirler tarafından paylaşıldı.

1. pirler

pirler Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    arkadaşlar sabahtan beri ugraşıyorum flaş wizardla server bilgilerimi yedege almaya ama birtürlü olmuyor defalarca kontrol etttim cihazımın ip no 10.0.0.97 bunu aynı şekilde yazıyorum ama flaş wizar yedekleme kaltıım zaman ip hatası veriyor sebebi ne bunun nasıl yaparım

2. negrano34

negrano34 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    peki bu bahsettigin ip den cihaza baglanabiliyomusun ???kullanıcı adı ve şifreni yazıp

3. pirler

pirler Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bugün akşam saatlerinde aldıım vatandaşa telefonla ugraştım cihazım internete takılı olmadından dolayısıyla 10.0.0.97 bu takılı kalıyor dedi ve yanlış oldundan dolayısıyla hata verir dedi şimdi cihazdan bu ip noyu silip daha önce yazdım ip nosuyla şu an servere baglandım şimdi benim anlıyamadıım oly bakup yüklerken cihaz nete baglı oluptamı yükleme yapıcaz aldım vatandaş bu şekilde söyledi şimdi bütün forumları aradım işin ilginç yanı böyle bahsedilmiyor yoksa benmi gözden kaçırdım yarın yine denicem olmasa aldım adama götürüp yaptırcam artık:e010:

4. negrano34

negrano34 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    serwer bilgilerinin yedegini almak istiyosan ftp programıyla cihaza baglanıp var/ etc/ klasorunun içindeki cccam.cfg dosyasının yedegini almalısın .senin yukarıda bahsetmiş oldugun program dreamboxtaki imageyi yedeklemeye veya dreambox a yeni bir image atmaya yarar ...

5. negrano34

negrano34 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    elbetteki dreambox ve pc aynı modem uzerinden baglı olacak ..boylelikle pc dreambox u gorecek ve işlem yapacak ...

6. pirler

pirler Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bilgi için teşekürler dostum drembox bana baya karışık bir cihaz geldi diyer cihazları alışmış olduumdan dolayısıyla bu bana biraz karışık geldi neyse bunada çözerim artık karıştırarak:apploud:

Sayfayı Paylaş