Fikret Orman: 3 yıl üst üste şampiyonuz

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında uydu3405 tarafından paylaşıldı.

1. uydu3405

uydu3405 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'ya şampiyon dönmelerihalinde üç yıl daha şampiyonluğun ellerinden alınmayacağını söyledi.

ŞUBAT'A KADAR TAMAMLANACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova maçı için Moskava'nın ünlü Kızıl Meydan'ında konuştuğumuz Orman, yeni stadın çatısının çok dikkatli şekilde kaldırıldığını belirterek, "Stadın şubata kadar tamamlanmasını hedefliyoruz. Busezon şampiyon olup taraftarlarımızla mutlu olmak istiyoruz. Şampiyon olarakVodafone Arena Stadı'na girdiğimizde. 3 yıl bizden kolay kolay şampiyonluk alamazlar" diye konuştu.

BİZ BU GRUPTAN ÇIKARIZ

Avrupa Ligi'ne de değinen Orman, "Lokomotiv maçından galibiyetle dönmeyiarzuluyorduk fakat iklim şartları buna engel oldu. Biz yönetim olarak takımımızainanıyor ve güveniyoruz. Beşiktaş'ın da bu gruptan çıkacağınada inanıyoruz" dedi.Ara transfer için teknik direktör Şenol Güneş'in raporunu beklediklerini vurgulayanOrman, sözlerine şöyle devam etti: "Yönetim olarak herşeyin üstesinden geliyoruz.Beni en çok sevindiren olay yeni stadın localarının hepsinin satılması. Bizlere inananve güvenenlere coşkulu bir sezon yaşatmak istiyoruz" dedi.

2. vcihan

vcihan Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    olur görürsem söylerim

Sayfayı Paylaş