[SIZE=+0][/SIZE]Güiza gidiyor Janko geliyor Avusturya basını Salzburg'un golcüsü Marc Janko'nun Fenerbahçe'ye geleceğini yazdı. Güiza'yla yolları ayırması beklenen Fenerbahçe'de, santrfor için Avusturyalı Marc Janko'nun ismi ön plana çıktı. En güçlü aday Fenerbahçe Janko'nun formasını giydiği Salzburg'un teknik direktörü Huub Stevens, Janko'nun bu kulüpte artık geleceğinin olmadığını, oyuncunun gelecek sezon yurt dışında forma giyeceğini resmen açıkladı. Avusturya basını, 1.96'lık golcü için en güçlü adayın Fenerbahçe olduğunu yazdı. Sarı-lacivertlilerin bonservis olarak 5 milyon Euro ödemeye hazır olduğu belirtti. "Yurt dışında oynamaktan korkmuyorum" Ayrıca İngiltere'den Blackburn Rovers ve Birmingham'ın da oyuncuyla ilgilendiği belirtildi. Avusturya'nın Hırvatistan'la oynadığı maçta menajerlerin gözdesi olan Janko ise karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Yurt dışında oynamaktan korkmuyorum. Benim için macera olacak. Kendimi hazırladım. Ancak gitmem için her şey hazır olmalı" dedi.
uzun boylu forvet in gol atması için kanatlardan orta gerekmekte fenerbahçe nin kanatları yok ki orta gelsin arkadaş o yüzden bu futbolcu alınsa da az gol atar ne yazık ki:staff
Fenere yırtıcı bır golcu lazım kule degıl . Her onune gelen gol kralı da fenerde calısmıyor. Arasınlar bulsunlar artık ıyı 2 golcu de taraftar rahat etsın . Her sene Kucuk emrahları ızlemek ıstemıyoruz artık