PFDK, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 1, Asbaşkan Ali Koç'a 2 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi. Teknik Direktör Zico, Aurelio ve takıma verilen cezalar ise şöyle: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili cezaları açıkladı. PFDK, Fenerbahçe Kulübü'ne 1 maç seyircisiz oynama cezası verirken, Fenerbahçeli Mehmet Aurelio'ya da 2 maç ceza geldi. PFDK, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Aurelio'ya Beşiktaşlı Ricardinho'ya yumruk attığı gerekçesiyle 2 maç ve Fenerbahçe Kulübü'ne de saha olayları ve küfür nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Kurul ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl + 20 bin YTL, Asbaşkan Ali Koç'a 2 yıl + 30 bin YTL, Asbaşkan Murat Özaydınlı'ya 6 ay + 10 bin YTL, Asbaşkan Mahmut Uslu'ya 1 ay ceza verdi. Ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico da derbi maç sonrası basın toplantısında sarf ettiği sözler nedeniyle 1 maç hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı. Fenerbahçe Trabzonspor maçını seyircisiz oynayacak.
neyi hakketti modokol.... 1-bütün sezon boyunca biz söylemeden bir tek penaltı çalınmadı lehimize 2-Başkan ulusoyun gsli olduğu herkes tarafından biliniyo... 3-Ayrıca karısının yıldırım demirörenin akrabası olduğu biliniyo 4-Bütün herşeyde fenerbahçeyi hedef aldığı biliniyo 5-Tahir kıran diye bir yönetim kurulu üyesini fenerbahçe ihraç etti diye maçlara verilen hakemleri yönelttiği biliniyor... 6-Fenerbahçe geçen sene şampiyonluğa oynarken bjk gs dayanışmasını yaptıran ulusoyun olduğu biliniyo... bunları fenerbahçeye yapsın ulusoy ondan sonrada hakketi diyosunuz...elinizi vicdanınıza atın yav fenerbahçe tüm türk takımlarına karşı tek başına mücadele ediyor...ama versinler bu cezaları nasıl olsa ulusoy hazirandan sonra yok bakalım ondan sonra ne yapacaklar
Allah aşkına bırakın bu işleri ya.Kendinizi Don kişot sanıyorsunuz galiba siz tüm türk takımlarına karşı tekmişsiniz de.Eğer fedarasyon taraf tutsaydu lider fb olmazdı zaten.Ewet hiçbir türk takımı sizi sevmiyor doğru ama nedenini fb yetkilileri iyi bilir.3 büyükler sevmez doğaldır.Diğer takımlar sevmiyor çünkü adamların az kazanmasına sebep oldunuz hadi yalanlayın bunu.Sen birliği boz sonrada beni sevmiyorşar de oldu gözlerimiz doldu.:a065:
evet şu anda şovalye gibi savaşıyo fb...fb nin lider olmasıyla ne alakası var ulusoyun alla alla ben bunu anlayamadım...fb liderse kendi sayesindedir aldığı maçlar sayesindedir..bütün takımların birlik olup fb ye cephe almasına rağmen başarısındandır lider olması...fb hakkını istiyo en çok reyting alan takım biziz en iyi transferleri biz yapıyoz o yüzden herkes bizi izliyor...reytingi fazla olan takımında fazla para istemesi normaldir...kezman appiah veya tuncay yerine süper yıldızlar carrsuka ile inamotoyumu izlesinler...fbnin yöneticileri doğruları söylüyolar diye sevmiyolar haklarını istiyolar diye sevmiyolar...ulusoya karşı çıkıyo diye ulusoy yaltakçıları sevmiyolar...
Bizim Şampiyon olmamız için herkes uğraşıyor. 100 yılda şampiyon biziz tüm cezalara ve engellemelere karşı UNUTMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNN