Fenerbahçe'de Gamova Şoku!..

Konu, 'Dünyadan Spor Haberleri' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Rusya'ya dönen ve ülkesinin takımlarından Dinamo Kazan ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenilen yıldız oyuncunun transferi yeni kulübünün resmi internet sitesinden de açıklandı

Fenerbahçe Acıbadem takımının bu sezon İndesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde final oynamasında, Süper Kupa, lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı kazanmasında büyük rol oynayan ve taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kuran Rus yıldız Ekaterina Gamova Sarı-Lacivertli formadan koptu.

Rusya'ya dönen ve ülkesinin takımlarından Dinamo Kazan ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenilen yıldız oyuncunun transferi yeni kulübünün resmi internet sitesinden de açıklandı.. Gamova sitedeki açıklamasında ''Çok teklifler aldım‚ Türkiye'de de kalabilirdim ama ben Rusya´ya dönmek istedim. Dinamo Kazan´da bana teklifini yaptı ve ben kararımı Kazan'dan yana kullandım‚ Kazan'ı seçen çok oyuncular tanıyorum. Çok enteresan bir takım olacak ve en iyi hedefler için savaşacağız'' diyerek Fenerbahçeli taraftarlara ve Acıbadem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a teşekkür etti.

Bilindiği gibi Fenerbahçe Acıbadem, Gamova'nın ayrılma ihtimaline karşılık önceki gün aynı zamanda Türk vatandaşı da olan dünyaca ünlü smaçör Sokolova ile sözleşme imzalamıştı.

Sayfayı Paylaş