Manisa maçında ilk 11’de görev yapan ancak taraftarın tepkisini toplayan Fenerbahçe’nin yeni transferi, “Tribünlerden biraz daha sabırlı olmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı Fenerbahçe’nin sezon başında renklerine bağladığı Bekir İrtegün, FB TV’ye yaptığı açıklamada taraftara Manisaspor maçındaki tavrı nedeniyle sitemde bulundu. Tecrübeli oyuncu, çok sıcak havalarda çalıştıklarını, bunun zor ve yorucu olduğunu söylerken, camianın beklentisini ve hedeflerini karşılamak için uğraş verdiklerini belirtti. Bekir, bu beklenti ve hedefler nedeniyle teknik direktörün programını mutlaka uygulamaları gerektiğini kaydetti, “Takımımızda kadro derinliği var. Bundan Fenerbahçe kazançlı çıkıyor. Sonuçta bu da forma rekabetine yansıyor. Her futbolcu her zaman forma giyecekmiş gibi hazır bulunuyor. Zaten hocamız her basın toplantısında ve bizlerle yaptığı konuşmalarda antremanlarda kim iyi ise ona görev vereceğini belirtiyor” dedi. Zor zamanlarda taraftar desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Bekir, “Manisaspor maçında özellikle de ilk yarıda bu destek benim için pek olumlu olmadı diyebilirim. Bu durumda taraftarlardan daha fazla sabır bekliyorum. Bu takımda forma giyen herkes için geçerli. Sonuçta buradaki herkes Fenerbahçe’de oynadığını biliyor. Geçmişlerinde önemli işler yapmış ve burada bulunmayı haketmiş kişiler. Çok iyi bir taraftarımız var. Hep destek veriyorlar. Ancak hata anında da aynı desteği devam ettirmelerini bekliyoruz” diye konuştu.