Spor Toto Süper Lig 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u kendi sahasında konuk etti. Sarı lacivertli ekip sahadan 4-2 galip ayrılarak zirvenin sahibi oldu. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerabahçe, kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı lacivertli ekip 4-2 kazanarak üç puanı hanesine yazdırmayı başardı ve liderliği ele geçirdi. Karşılaşmada Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 46. dakikada Stoch, 59. dakikada Alex, 70. dakikada Gökhan Gönül ve uzatma dakikalarında Cristian kaydetti. Konuk ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un gollerini ise 79 ve 87. dakikalarda Webo kaydetti. Bu sonucun ardından sarı lacivertli ekip puanını 13'e yükseltti ve haftayı lider olarak kapatmayı garantiledi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise bu sonucun ardından 10 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na konuk olurken İstanbul BŞB ise kendi sahasında Samsunspor'u konuk edecek.
ayku kocaman yüzünde bu takım ilk yarı kötü oynadı ben halen anlamıyorum bu aykutu semih denen kişiyle neden başlıyorsun adamın adım atacak hali yok sanki hiç çalışmıyor antrenman yapmıyor okadar ağır ki bide orhanla başlayı gökhan gönül sağ açık oynatırsan rezillik lur ilk yarı da oldu nitekim 2. yarı aypılan oyunuc değişijkliği ve stok oyuna yine katkısı çok oldu daha önceki maçlarda neden stok oynamadı anşamış değilim ama neyse herşeye rağmen lider ldu fenerbahçe