Fener gibisi yok

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

1. Örnek

Örnek Guest

Şimdiye kadar oynadığı hiçbir kulüpte, Fenerbahçe’deki kadar sevilmediğini söyleyen Alex, “Taraftarı da fanatiklik derecesinde takımına tutkulu” dedi

Fenerbahçe’nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza yine gündemin üst sıralarına yerleşti. Palmeiras taraftarının Noticiassep adlı blog sitesine görüşlerini açıklayan Alex Fenerbahçe forması altında 180 civarında maça çıktığını, 98 gol kaydettiğini belirtti.

Burası çok başka

“Her takımda idol oldun, en büyük sevgi ve fanatikliği hangi taraftardan gördün?” şeklindeki soruya Alex’in cevabı ilginç oldu: Coritiba, Cruzeiro ve Palmeiras’da aynı futbolu oynadım ve hiçbirinde idol olmadım. Fakat F.Bahçe’deki gibi bir durumla hiç karşılaşmadım. Burası bambaşka bir yer...

Olimpiyat üzüntüsü

Hayatında görmediği sevgi ortamını Fenerbahçe’de bulduğunu söyleyen Alex, “Bizim taraftarımız takımına da fanatik derecesinde bağlıdır” dedi. En beğendiği oyuncuların Zico, Socrates ve Djalminha olduğunu söyleyen Alex, “2000 olimpiyatlarında altın madalyayı Brezilya almalıydı” diye konuştu.

2. baranstar

baranstar Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    alex tartışılması abes bir kariyere sahip

Sayfayı Paylaş