Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 'nin şampiyonluğu kaybetmesi Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! taraftarı kadar Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ve Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! taraftarını da sevindirdi. Türkiye Kupası'nda olduğu gibi kaçan şampiyonluk sonrasında Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! geyikleri sanal alemde gezinmeye başladı. İşte sanal alemdeki Fener geyikleri - Sazan yaz, 1907 ye gönder, konfeti atıp sahaya insinler - En azından mevcut duruma yabancı değiller. Sadece uzatma 12 dakika daha azdı o kadar. - Kardeşim hala seviniyorsan uyarayım istedim, şampiyon olamadınız. - Maçtan sonra sahaya atlayıp sevinen taraftardır. İkincilik de başarı tabi. - Şu anda stadı yakıyorlar. Koltukları söküp ateşe verdiler. Sahaya da girmişlerdi, şükür ki şampiyon olduklarını sanıyorlardı da futbolcuları dalmadılar. - Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 'de hıdrellezi kutlamaktadırlar. - Yemin ediyorum son haftada şampiyonluk kaybetmekten ruh sağlığı bozuldu bunların. - Demek ki neymiş? Son düdük çalmadan caddeler süslenmezmiş. - Şu an itibari ile kolonya yardımıyla Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 'ün çimenleri üzerinde ayıltılmaya çalışılan kitle. Kameranın gösterdiği kadarı ile en azından bir 15-20 tanesini sayabildim. - Olmayan şampiyonluğa sevinerek artık cidden dünyaca tanınmış bir takımın taraftarları oldular. - Playstation'ı kapatın.. Hadi yataklarınıza. - F.Bahçe'yi Rekorlar Kitabı'na sokacak olan olay. - Adamlar boşuna mı hazırlık yaptı? Bırakın 2 dakika sevinsinler. - Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Tüneli'nde telefonlarına ulaşılamayan bir grup Fenerli taraftar halen şampiyonluk kutlaması yapmakta... - Fenerbahçeli futbolcular stattan çıkmak için Bilica'nın tünel kazmasını bekliyorlarmış. - Atkı 19,95 TL, forma 89 TL, maç bileti 100 TL, Fener'in ŞAKAdan şampiyonluk sevinci paha biçilemez... - 'Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Şampiyon' anonsuyla sahaya inip sevinen taraftarlardan jet yalanlama: "Bilica'nın eştiği çukura bakıyorduk."