Federasyon, ABD'de taksiye 325 bin dolar ödedi

Konu, 'Milli Takım' kısmında beydemir tarafından paylaşıldı.

1. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    "Federasyon, ABD'de taksiye 325 bin dolar ödedi"

13 Ekim 2010 Çarşamba 21:00

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın başkent oluşunun 87. yıldönümü nedeniyle Rixos Otel'de bir resepsiyon verdi.Gökçek ve eşi konukları Seğmen kıyafeti ile karşıladı

ANKARA -İHA- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye'nin Azerbaycan karşısındaki yenilgisinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in istifa etmesinin şart olduğunu anlatarak, "Medya mensuplarına rica ediyorum federasyona arka çıkmasınlar, Türk sporunu seviyorlarsa bu yükü üzerimizden kaldırsınlar" dedi. Gökçek, Futbol Federasyonu ile ilgili büyük iddiada bulundu. Gökçek, federasyonun ABD'de taksi ulaşımı için 325 bin dolar para harcadığını iddia etti.
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın başkent oluşunun 87. yıldönümü nedeniyle Rixos Otel'de bir resepsiyon verdi. Gazetecilerin soruları yanıtlayan Gökçek, Futbol Federasyonu'nu topa tuttu. Bir gazetecinin, "Türkiye'nin Azerbaycan karşısındaki yenilgisinin sorumlusu kim ?" sorusuna Gökçek, Federasyon Başkanı Özgener olduğunu hatırlatarak, "Bu federasyon ile Avrupa Şampiyonası'na gidemeyiz. Önümüzde bir fırsat var. Hemen istifa eder yeni bir kongre yapılıp yeni bir yönetim gelirse
    belki Avrupa Şampiyonası'nı alabiliriz" dedi.
    Akıllı bir federasyon aktif bir federasyon olması halinde başarının otomatikman geleceğini söyleyen Gökçek şöyle konuştu:
    "Mesela basketbolda akıllı bir federasyon ile dünya ikincisi olduk. Medya mensuplarına sitem ediyorum ? İstanbul'da Mahmut Özgener gazetecilere yemek veriyor ve o gazeteciler bir kelime yazmıyor. Bir başka Federasyon Başkanı olsaydı yerden yere vururlardı. Kimsenin gıkı çıkmıyor, böyle gazetecilik olmaz. Eğer Türkiye'nin menfaatine ise objektif olarak herkes yazması gerekir. Fderasyonun gitmesi için medyanın bir gayret içine girmesi şart. Bir başarı onu yönetenlerden gelir. Mesela Bursaspor iki seneden
    bu yana başarılı. 1 sene başarılı olsa tesadüf denir. Yönetim ile hocanın anlayış içinde olmasından kaynaklanıyor."

"FEDARASYON ABD'DE 325 BİN DOLAR TAKSİ PARASI ÖDEDİ"
    Gökçek, federasyonda altyapı olmadığını anlatarak, 30 trilyon lira bütçe devraldıklarını ancak 26 trilyon açıkları olduğunu söyledi. Gökçek, federasyon hakkında büyük bir iddiada bulunarak, "Federasyonun ABD'de taksilere binip gitmek için ödediği ücret 325 bin dolar. Bu kimin kesesinden çıkıyor, çok enteresan ? Göreve geldiklerinde federasyonun personel sayısı 300, şu anda 500 personeli var. Aldıkları akraba eş dost, Ankaragücü yöneticileri sordu, kimse ismini vermedi. 200 kişi eşe dosta akraba olarak
    veriliyor. Bu federasyon gitmeli. Medya mensuplarına rica ediyorum bu federasyona arka çıkmasınlar. Türk sporunu seviyorlarsa bu yükü üzerimizden kaldırsınlar" diye konuştu.
    TAHİR SARIKAYA

2. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    bencede gıtsınler yarardan cok zarar vermeye basladılar bır takıma 10 yabancı oyuncu alınırsa mıllı takuımda bu duruma düşer

3. ykmoglu

ykmoglu Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    ulusoyu arar olduk..

Sayfayı Paylaş