Hiddink, Arda, Avusturyada penaltıyı atsaydı bu duruma düşmezdik dedi. A Milli Takım'ın, Euro 2012 Avrupa Şampiyonasına katılabilmesi için tek şans ikinci sırayı alarak baraj maçları oynamak. Ancak bunun için de salı günkü maçları beklememiz gerekiyor. İşte bu tablo 3-1 kaybettiğimiz Almanya maçından sonra teknik direktör Hiddinki küplere bindirdi. O PENALTIYI KAÇIRMASAYDI Star gazetesinin haberine göre, Hollandalı hoca yardımcısı Oğuz Çetine Eğer Arda, Avusturya maçında o penaltıyı kaçırmasaydı bunlar başımıza gelmeyecekti şeklinde dert yandı. Bu sözler Ardanın kulağına gidince, genç oyuncu sabaha kadar gözyaşı döktü. O benim bir numaralı starımdı Hiddink, yardımcısı ile dertleşirken Ardaya hep güvendim, şans verdim. Takımın bir numaralı ismi gördüm. Ancak o Avusturyada bir penaltıyı bile atamadı. Şimdi herkes Almanyaya yenildik diye üzerimize gelecek. Bunların sorumlusu da Arda dedi. Almanya maçında oyundan alındığı için hocasına sinirlenen Arda, maçtan sonra kendisi ile ilgili bu ifadeleri de duyunca adeta çılgına döndü. Şimdi önümüzde önemli bir Azerbaycan maçı var. Hiddink ve Çetin ise Ardanın gönlünü alıp bu maça motive etmeye çalışıyorlar. Maraton
Faturayı başkasına kesmek kolay hiddink efendi sen eğer hocaysan bende sultan süleymanım.takımın oynadığı ortada bi tomar para alıp sonra başkasına fatur kes oh ne ala memleket
Hiddink efendi kendine baksın. Almanya maçında bu takım futbol mu oynadı ki? Adamın ne oynattığı, ne yaptığı belli değil. Bizi de çözmüş birini öne çıkarıp suçu ona yıkınca millette buna kapılıp saldırıyor o oyuncuya ve Hiddink efendi rahat rahat paraları götürüp hiçbir şey yapmıyor. Aldığı paralar haram olsun.
şimdi herşey penaltıyamı bağlandı sen azerbeycanı yeneme sonra deki arda penaltıyı kaçırdı seni ilk önce ipten alanda arda