FatihProgram 1.0 Boyut : 5.2 Mb Kullanım izni : Dil : Ingilizce Platform : Windows XP/Vista TANITIM Üreticiden: FatihProgram (Companion), dünyanin en kaliteli Ingilizce egitimi uygulamalarindan bir tanesidir. Companion uygulamainin gelisim süreçlerinde yasanan en büyük, köklü adim niteligi tasir, su ana kadar yaratilen tüm Companion sürümlerinin hem içeriksel hem de uygulamasal tabanlarindan yararlanir. Companion uygulamaini başka Ingilizce uygulamalarindan ayiran en değerli özelligi kullanılabilirsinsininin basit, anlasilir olmasidir. Çoktan seçmeli sorular, bir kelime ile kurulmus 5 farkli seviyeden cümlelerin okunarak bilgilerin pekistirilmesi, verilen Türkçe açiklamanin hangi kelimeye ait oldugunun direkt olarak sorulmasi - çikartilamamasi durumunda istege bagli olarak öncelikle sadece türlerin seslerinin dinlenmesi yada gösterilmesi, gerçek Listening uygulamalari, Ingilizcede herhangi bir noktayi rahatça isleyebilen özel sorular, içeriklerinin sabit olmamasi, FatihProgram tarafindan yaratilen yepyeni içeriklerin rahatlikla kullanilabilmesi, içerikler konusunda farkli amaçlar için nmis kütüphanelere ayri ayri çalisma imkani vermesi, her dersin notlarinin ardil olarak kaydedilmesi, performans ölçümlerinin rahatlikla yapilabilmesi, bunun her kullanici için ayri ayri yapilabilmesi uygulamain Ayrıcarindendir. Kullanicilarin kendi kelime listelerine Companion grafiksel arabirimi, sistemlerini kullanarak çalisma imkani verilmesi yine değerli Ayrıcardir. Grafiksel arabirimi zaten ortadadir, ancak burada deyinmek istedigimiz nokta harflerin renklendirme sistemleri, tüm Türkçe karakterlerin desteklenmesidir. Dikkat: Bu uygulamain çalismasi için sisteminizde en azindan .NET Framework 2.0 gerekir. Vista isletim sisteminde zaten .NET Framework 3.0 oldugu için buna gerek kalmamistir. indir.com Notu : Programin Companion olan adi Fatih Program olarak degistirilmistir, Türkçe dil seçenegi su an için mevcut degildir (uygulamain ana dili ingilizce olarak belirtilmistir) Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !