Galatasaray'ın Samsunspor galibiyeti sonrası teknik direktör Fatih Terim'in futbolcularını soyunma odasında önce kutladığı, sonra da uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Oyuncularını tek tek tebrik eden Fatih Terim'in ""Hepinizi gösterdiğiniz mücadele nedeniyle tebrik ediyorum. Oyun 1-1'e geldikten sonra bile moral bozmadan galibiyeti kovalamanız, mücadele etmeniz benim için büyük anlam taşıyor. Hepinizi kutluyorum" diye konuştuğu ifade edildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in "Artık önümüze bakmalıyız önce Karabükspor sonrasında Eskisehirspor maçları var bu iki maçta sizlerden güzel futbol, mücadele ve galibiyet bekliyorum""ifadelerini kullandığı belirtildi. Öte yandan Galatasaray'da sağlık kurulunun Eboue ve Servet Çetin'i Karabükspor maçına yetiştirmek için yoğun bir tedavi programı uygulandığı öğrenildi. Samsunspor maçının ikinci yarısında girdiği ikili mücadelede sağ ayak bileğini burkan ve oyunu acılar içinde terk eden Eboue'nin durumunun yarın yapılıcak kontrollerden sonra netlik kazanacığı belirtildi. Servet Çetin'in ise takımla birlikte Karabükspor deplasmanına götürüleceği ve oynayıp oynamayacağına maç günü karar verileceği ifade edildi. Öta yandan, Süper Lig'in 2.haftası geride kalırken kart görmeden karşılaşma tamamlayan tek takım Galatasaray oldu. İstanbul Büyükşehir elediyespor ve Samsunspor maçlarını kartsız bitiren Galatasaray geçen sezon ilk 2 haftada 9 sarı kart görmüştü. Galatasaray'ın 3-1 kazandığı Samsunspor maçında 3 golünü de yeni transferleri attı. Galatasaray'ın ilk golünü Felipe Melo, 2.golünü Johan Elmander ve 3.golünü penaltıdan Selçuk İnan kaydetti. Samsunspor'un golünü ise eski Galatasaraylı Mustafa Sarp kaydetti. Bugünü izinli olarak geçiren sarı kırmızılılarda, Karabükspor maçının hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antremanla başlıyacak ve öğlen saatlerinde karayolu ile Safranbolu'ya geçerek kampa girecek.