Bernd Schuster ile yıldızı barışmayan Fatih Tekke sonunda pes etti.. BEŞİKTAŞ’A geldiği günden bu yana teknik direktör Bernd Schuster ile yıldızı barışmayan ve bugüne kadar tahakkuk etmiş 500 bin liralık alacağını tahsil etmek için Futbol Federasyonu’na başvuran Fatih Tekke sonunda pes etti.. Tecrübeli oyuncu, Alman teknik adamın ilk günden itibaren çok tutarlı bir çizgi izlediğini belirterek, “Adamın dik bir duruşu var.. Benim alınmamı istememişti.. Aramızda geçen olaydan sonra beni bir kalemde sildi.. Medyadaki bütün baskıya rağmen hiç geri adım atmadı.. Helal olsun adama! Onu ilk gördüğüm yerde gidip kendisini tebrik edeceğim” ifadesini kullandı.. (Not: sporzi.com’da dün yer alan bu haberi Fatih Tekke de ilk ağızdan teyit etti..) YILDIZ futbolcu alacağı 500 bin TL ödenirse kalacağını ve Anadolu’ya gitmeyeceğini söyledi. SAKATLIK illeti potaya da sıçradı BEŞİKTAŞ’TA sakatlıklar futbol takımının ardından basketin de yakasını bırakmıyor. Eurocup’ta oynayan Beşiktaş’ta, Goettingen maçı öncesi sakat olan Iverson’a 2 isim daha eklendi. Dizinde sakatlığı bulunan Likholitov ile Cüneyt’in oynayamayacağı açıklandı. Ailevi durumundan dolayı Polonya’da bulunan Ignerski de bugün yok. Dev zirve programa takıldı BEŞİKTAŞ Basın Sözcüsü Mete Düren’in eşi Rahşan Düren’in Beşiktaş Sanat Galerisi’ndeki sergisine katılan siyah-beyazlıların eski çalıştırıcısı Mustafa Denizli ile Bernd Schuster’in dev buluşması adeta direkten döndü. Siyah-beyazlı camiayı biraraya getiren açılışa giden Denizli ile Schuster’in merakla beklenen buluşması, tecrübeli teknik adamın Lig TV’deki programına takıldı. KISITLI zamanına karşın serginin açılışına katılan, ancak programına yetişmek için Beşiktaş Sanat Galerisi’nden erken ayrılan Denizli’nin hemen ardından da Schuster da davete katılınca ikili karşılaşamadı. Saniyelerle birbirini kaçıran ikilinin ‘Beşiktaş’ sohbeti de başka bahara kaldı