Facebook 1 Milyara Ulaştı

Konu, 'Teknolojik haberler' kısmında 27BeLa tarafından paylaşıldı.

1. 27BeLa

27BeLa Guest

Facebook’un CEO’su ve kurucularından olan Mark Zuckerberg, yine bu sosyal ağ üzerinden resmi olarak Facebook’un 1 milyar aktif kullanıcı sayısına ulaştığını duyurdu.
    Zuckerberg, “Bu sabah, bir milyardan fazla insan Facebook’u her ay aktif olarak kullanıyor. Bunu okuyorsanız: bana ve benim küçük ekibime size hizmet etme onurunu verdiğiniz için teşekkür ederim. Bir milyar kişiyi birbirine bağlamaya yardımcı olmak olağanüstü ve hayatımda en gurur duyduğum şey. Kendimi sizin için Facebook’u daha iyi yapmaya adadım ve umarım ki bir gün dünyanın geri kalanını da birbirine bağlamayı başaracağız.” şeklinde bir gönderi yaptı.
    Facebook'un 2008 yılındaki 100 milyon kullanıcı sayısından günümüzdeki 1 milyar kullanıcı sayısına ulaşması önemli bir başarı. Şirket en son Temmuz ayında 955 milyonluk aktif kullanıcı sayısı açıklamıştı.

[video=youtube;c7SjvLceXgU]http://www.youtube.com/watch?v=c7SjvLceXgU&feature=player_embedded[/video]

2. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    adam köşeyi döndü bu dünya da nasıl bu siteyi kurmayı düşün müşse bu kadar ilgi çekeceiğini düşünmemiştir

Sayfayı Paylaş