Radyospor’a konuşan Gutierrez, F.Bahçe’nin 6 milyon Euro+Güiza teklifini doğruladı ama Forlan için beklentilerinin çok daha yüksek olduğunu belirtti. Radyospor’dan Özgür Sancak’a konuşan A.Madrid’in eski futbolcusu, şu anda ise sportif ve pazarlama direktörü olan Emilio Gutierrez, temasları doğrularken, beklentilerin daha yüksek olduğunun altını çizdi. GUTIERREZ F.Bahçe’nin kendilerine Güiza+6 milyon Euro teklif ettiğini söylerken, “Güiza, kulüp olarak çok iyi tanırız. Tabii, teknik direktörümüz Quiqe Sanchez Flores de. Ama Forlan çok büyük bir oyuncu, karşılığında ne isteneceğine Atletico Madrid’in başkanı karar verir” ifadelerini kullandı. SANTOS GERİ DÖNECEK Mİ? EMILLIO Gutierrez, “Forlan’a karşı Andre de Santos’u mi istiyorsunuz?” sorusuna ise önce gülümsedi, ardından ise “Tabii ki olabilir” dedi.. 3 gündür İspanya medyasında A.Madrid’e gideceği yazılan, Andre Santos’un da yakın çevresine “A.Madrid’de oynamayı çok isterim. İstanbul’a dönmek istemiyorum” dediği öğrenildi. AYRICA F.Bahçe’ye bir çok futbolcu kazandıran Figer, Forlan’ın İspanya’daki haklarını elinde bulunduran Daniel Bolotnicov ve futbolcunun abisi Pablo Forlan’ı aradı ve “F.Bahçe’ye benden başka kimse futbolcu gönderemez. Bu transfer olacaksa ben yaparım” diyerek tehditvari bir konuşma yaptı. FIGER TEHDİT Mİ ETTİ? İŞTE size son iddia.. Bu gelişmeleri duyan 31 yaşındaki yıldız futbolcu, F.Bahçe’yle kontakta olan menajer Claudio Muniz’e durumu bildirdi ve Muniz, 5 gündür bulunduğu İstanbul’dan ayrılarak transferden çekildi. BU arada Forlan’la ilgili de bilgi topladık.. A.Madrid’den yılda 4.5 milyon Euro net kazanan Uruguaylı’nın Türkiye için en büyük çekincesi kız arkadaşının Madrid’de sunuculuk yapıyor olması.. Bu yüzden F.Bahçe yönetiminin, Santos haricinde çok daha fazla fedakârlık yapması gerekebilir. ADA’DAN 23 MİLYON EURO ÖTE yandan sarı-lacivertlilerin sıkı pazarlıklara oturduğu A.Madrid’e, İngiliz devi Tottenham’ın inanılmaz bir teklif yaptığı iddia edildi: 23 milyon Euro.. Teknik direktör Redknapp’ın oyuncu için yönetime bilgi verdiğini yazan İngiliz basını, Forlan’ın Ada’yı tercih edeceğini söylüyor. YALANLAMA bir anda kesildi! F.BAHÇE yönetimi, bilindiği üzere artık yalanlama profesörü.. neredeyse medyada çıkan her haberi yalanlayan sarı-lacivertliler, A.Madrid Sportif Direktörü Garcia Pitarch ve Lugano’nun Forlan açıklamalarından sonra geri adım atmak zorunda kaldı.. Oysa yönetim, 2 Haziran’da şu açıklamayı yapmıştı: “Forlan’ın menajeri eski oyuncumuz Josico’nun da menajeridir; yapılan görüşmeler de Jusico’yla ilgilidir. Forlan’la ilgilenmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.” DÜN ise her şey çok farklı gelişti.. Neredeyse tüm basın organlarında Forlan haberleri çıkmasına rağmen, sarı-lacivertliler ilk kez bir ismi ’pas’ geçti.. Hadi hayırlısı! Forlan, Fener’i doğruladı DIEGO Forlan’ın adaşı ve kaptanı Diego Lugano, F.Bahçe’nin istediği A.Madridli yıldızla ilgili DHA’ya konuştu.. Ülkesi Uruguay’da soruları yanıtlayan yıldız, “F.Bahçe’nin Forlan’la ilgilendiği iddiaları var. Forlan’a gelmesini tavsiye ettin mi?” sorusuna “Evet konuştuk. Bana F.Bahçe’nin kendisiyle ilgilendiğini söyledi ama şu anda Dünya Kupası’na yoğunlaşmış durumdayız” cevabını verdi.. LUGANO ayrıca, “Forlan’la aynı takımda oynamak ister misin?” sorusunu da “Çok büyük oyuncu. F.Bahçe’ye ve Türk futboluna farklılık katar. Umarım F.Bahçe’de birlikte oynarız” diyerek yanıtladı.