eyeOS 0.9.0.5

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    eyeOS 0.9.0.5
    Boyut : 940 Kb
    Kullanım izni :
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    eyeOS bir web isletim sistemidir. Her platformda çalisabilirsinsin. Içinde bir isletim sisteminde olan her sey, fazlasi vardir. Sadece bir PHP destekli Apache gereklidir. Istemci ise bir tarayicidir. Özel eklentileriyle yükseltilebileceginiz eyeOS, hem portal hem de bir web servisi olarak kullanilabilirsinsin.

Belirli sinirlar koyarak kullanicilarinizin alanlarini kisitlayabilirsinsinsin. Birçok dil destegi eyeOSta bulunmaktadir. Su an Türkçe destegi %20dir. Temalar da yükleyebilirsinsinsin. Her siteye lazim bir CMS denebilirsinsin.

eyeHome
    Istemci PCdan dosya aktarabilinen bir bölüm. Burasi Masaüstü olarak adlandirilabilirsinsin.

eyeEdit
    Microsoft Wordden buraya yazi aktarabilirsinsinsin. Hemde hiçbir degisiklik olmadan... Ayrica web site tasarimi yapip HTML çikti özelligi ile kodlarini kopyalayip sitenize koyabilirsinsinsin.

eyeNav, eyeRSS
    Sik kullanilanlar, daha birçok bölümü olan eyeNav ile güvenli bir surf yapabilirsinsinsin. eyeRSSde RSS çiktilarinizi alabilirsinsin. Haberleri eyeRSSden takip edebilirsinsinsin.

ÖNEMLI UYARI: Programi indir tusuna bastiktan sonra açilacak sitedan istediginiz sunucuyu seçip indirme islemine baslayabilirsinsinsin.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş