ADIM 1: İnternet Explorer menüsünden ARAÇLAR> İnternet Seçenekleri Menüsüne Giriyoruz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ADIM 2: İçerik Sekmesine Tıklayıp ETKİNLEŞTİR diyoruz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ADIM 3: Etkinleştir Dediğimizde İsteğe göre ayar yapılabilir ama ben fazla detaya girmek istemedim direk hiçbişeye dokunmadan TAMAM diyoruz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ADIM 4: Şifremizi Belirliyoruz ve Şifremizi Hatırlatıcı Bir Cevap Giriyoruz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ADIM 5: Veee Geldik Sonuca bakalım çalışıyor mu çalışmıyor mu test ediyoruz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ŞİFREYİ DEVREDEN ÇIKARMAK İÇİN... Yine aynı yerden içerik Menüsüne Giriyoruz. bu sefer DEVREDEN ÇIKAR DİYORUZ. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ve sizden şifreyi isteyecektir şifrenizi girdiğinizde arık EXPLORER İNTERNET SAYFALARINA GİRERKEN ŞİFRE İSTEMEYECEKTİR... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! İşte Bu kadar artık siz istemediğiniz sürece kimse sizin bilgisayarınızı karıştıramaz. Umarım İşinize Yarar. LÜTFEN YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİNN... SAYGILAR ç/alıntıdır
modokol hiç bunlarla uğraşma çok güzel programlar var kendini yormaya değmez yani....ellerine sağlık kaynak açısından iyi olmuş