Exper EasyPad Tablet

Konu, 'Teknolojik haberler' kısmında Leo27 tarafından paylaşıldı.

1. Leo27

Leo27 Guest

iPad'ın 2010'un başında piyasaya sürülüp, yüksek satış başarısına ulaşması ile tablet dünyası hızla büyümeye başladı. iPad'in ulaştığı başarı, insanların tabletlere olan ilgisini gösterdi. Bu ilgiyi farkeden tüketiciler ise bir bir tablet modellerini piyasaya sunmaya başladı. Artık günümüzde tablet üretmeyen firma kalmadı dersek yanılmayız. Yakında BMW, Mercedes gibi araba firmalarıda tablet üretirmi diye düşünmeye başladım.

Bunda en büyük pay, Google'ın ücretsiz işletim sistemi Android'in payı büyük. Bu işletim sisteminin orjinal ROM'unu edinip, üzerinde biraz değişiklerle sizde kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Üreticilere maliyet açısından hiç bir yük katmayan, başarılı bir işletim sistemi. Üreticiler daha ne isteyebilirler ki ?

Tabletlerin fiyatları oldukça yüksek seviyelerde. Orta ve alt segment oluşmadı bir süre. Her zaman alt ve orta segment ürünleri alan daha fazladır. Yani pastanın büyük dilimleri bu segmenttedir. Yerli bilgisayar üreticisi Exper'de bu pastadan yemek istediğini, inceleyeceğimiz Exper EasyPad ile gösterdi.

Uygun fiyatı ve nVdia'nın Tegra 2 platformunun sunduğu performansı birleştiren EasyPad nasıl performans sunuyor hep beraber bakacağız.

Sayfayı Paylaş