Excel Compare ile bilgisayarınızda bulunan Excel dosyalarını kıyaslayabilirsiniz. Excel dosyalarının içeriğini tek tek elle kıyaslamak yerine, bu program sayesinde kısa sürede ve hızlı bir şekilde otomatik olarak kıyaslayabilirsiniz. Kıyaslanmış iki dosya arasındaki farklar, yine bir Excel dosya içinde gösterilir. Programla ayrıca Excel dosyaları yanında, metin ve HTML dosyalarını da kıyaslayabilirsiniz. Programı açtığınızda ekranda bulunan alt ve üst kısımlara kıyaslamak istediğiniz dosyaları yükleyip, kıyaslama işlemini başlatabilirsiniz. Ayrıca 'Dosya' menüsünde bulunan 'Yeni Proje Sihirbazı' sayesinde işlemlerinizi adım adım da yapabilirsiniz. Programın ayarlarından çeşitli ayar değişiklikleri yapabilirsiniz. Kıyaslama olarak bütün blokları, satırdan satıra ve tek kimlikli olarak ayar kurabileceğiniz gibi, değişik kısımları farklı renklerle vurgulayabilir, makrolar kurabilir ve kıyaslanacak raporu 3 sayfaya bölebilirsiniz (silinmiş, eklenmiş, değiştirilmiş olarak). bÖzelliklerib liTüm Microsoft Excel 972000XP2003 sürümlerini destekler. liBir veritabanı yapısı içeren sayfaları kıyaslar. liGelişmiş kıyaslama yapısı. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !