~` ESET Endpoint Antivirus 5.0.2214.7 FINAL `~ :: ORIJINAL "TÜRKÇE" VERSİYON :: -: 08.05.2013 TARIHINDE :- YENI VERSIYON EKLENEREK YENILENDI!! ŞIMDI DAHA DA IYI VE AKILLI TESPIT BEKLENEN ESET BUSINESS 5 SÜRÜMÜ!! ~~ Program Bilgisi ~~ Sürüm: 5.0.2214.7 FINAL Boyut: 52.0 MB Dil: TÜRKÇE Programın Özellikleri; ESET Endpoint sürümünün, standart ESET sürümünden farkı; sunucular için uzaktan yönetim seçeneği sunması, daha gelişmiş güvenlik ve ayrıntılı özelliklere sahip olmasıdır. Bu sürüm firma ve kurumsal işletmelere sunulmaktadır Şirket verilerinizi 100 milyondan fazla kullanıcının güvendiği kanıtlanmış tespit teknolojisine emanet edin. Bulut tabanlı tarama, aygıt kontrolü ve istemcilerin uzaktan yönetimini içeren antivirus ve antispyware koruması. Şimdi Dahada Iyi Ve Akıllı Tespit Tüm ölçekten firmalar için bulut destekli tarama, aygıt kontrolü ve uzaktan yönetim gibi gelişmiş teknolojiler içeren antivirus ve antispyware koruması. Uç Nokta Koruması Firma ağınızı kanıtlanmış antivirus, antispyware ve gelişmiş aygıt kontrolü özellikleri ile güvence altına alın. Geniş özelleştirme seçenekleri içeren ve sistemlerinizi yormayan korumaya güvenebilirsiniz. ESET ThreatsSense ve bulut tabanlı tarama teknolojisi ile uç noktalarınızı koruyun ve antispam çözümü ile istenmeyen e-postaları posta kutunuzdan uzak tutun. Aygıt kontrolü sayesinde yetkisiz USB ve CD'lerin firma bilgisayarlarına erişimini engelleyin. Uzaktan Yönetim Tek bir yerden tüm ağın güvenlik durumunu izleyin. Geniş bir yelpazedeki özelleştirme seçenekleri sayesinde sistem güvenliğinizi dilediğiniz şekilde ayarlayın. Remote Administrator Hakkında Bilgi: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Hızlı ve Stabil Bir Ağ Ağ bağlantılarına aşırı yüklenmemek ve VM hostlarınızda antivirus fırtınası estirmemek için görevlerin uygulanma aralıklarını ayarlayın. Geliştirilmiş güncelleme seçeneklerinden birini seçin yansı sunucunuza HTTPS ile bağlanın ya da önceki virüs imza veri tabanı ve modüllerine geri dönün. Raporlar, Günlükler & Bildirimler Ağınızın güvenlik durumunu, sunucu yükü istatistiklerini firmanın dışından bile kontrol edin. Veriyi uyumlu formatlara dönüştürün veya olay bildirimleri için sınırlamalar belirleyin, bildirim önceliklerini ayarlayın DAHA DETAYLI OZELLIKLER; Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! .,, ESET Endpoint Antivirus 5.0.2214.7 FINAL (TR) -32 BIT ,,. Turbobit.net Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Netload.in Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Extabit.com Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Uploaded.to Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! .,, ESET Endpoint Antivirus 5.0.2214.7 FINAL (TR) -64 BIT ,,. Turbobit.net Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Netload.in Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Extabit.com Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Uploaded.to Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! - ESET ENDPOINT ANTIVIRUS - (KURULUM SONRASI AYARLARI) - A - BILGI: "ISLETIM SISTEMI GUNCEL DEGIL" UYARISINI KAPATMAK ICIN; 01 - ESET programinizin simgesini yeşil yapan, isletim sisteminizin güncel olup olmadigini denetleyen, belli bir süre sonra cikan, "Isletim sistemi güncel degil" uyarisini kapatmak icin; 02 - Sag alt köseye gelen (saatin yanina gelen) "ESET" simgesini tiklayin ESET menüsündeyken, klavyenizden "F5" tusuna basip, soldan "Araclar" yanindaki isarete basin "Sistem güncellemeleri" e gelin ve sagdan "Güncelleme Yok" secip, "Tamam" butonunu tiklayin SGN..