Evet sayın Polat eserinizle ne kadar gurur duysanız azdır… Bir zamanlar Avrupa’yı titreten, Türkiye’nin Avrupa’daki gururu olan Galatasaray sizin sayenizde ligdeki 14. mağlubiyetini alarak rekorunu perçinledi… Daha önceki yazılarımızda defalarca söyledik. Galatasaray tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Önleminizi alın. yoksa 13. 14. 15. mağlubiyetler kaçınılmaz olacak diye… Ama biz yazdık, biz okuduk… İnat etti. Takım daha da kötü gitti. Taa ki; Fenerbahçe derbisine kadar. Onlara da Arena’da yenilince artık Hagi’yi göndermenin ve seçim kararı almanın zamanın geldiğini anladı.. Daha doğrusu genel kurul üyeleri kendisine hatırlattı… İdari yönden Adnan Polat'ı ibra etmedi… Adnan Polat Galatasaray tarihinin en başarısız, ibra edilmeyen, 14. mağlubiyetini alan, Arda'ya genç yaşta kaptanlığı veren ve çocuğun bitmesine sebep olan, rakiplerine birer birer yenilerek alay konusu olan bir takımın başkanı olarak tarihe geçtiniz. Türkiye’de bir ilki başardınız… Kocaman bir TEBRİKLER!!!!!!!! Eserinizle ne kadar gurur duysanız azdır. Takım bir daha böyle bir hale düşmez. Nasıl başardınız bilmiyorum. Takımın bu hale gelmesi için, eminim ki çok çalıştınız, çok uğraş verdiniz, çok mesai harcadınız. Sizi canı gönülden kutluyorum. Çok kimse uğraşsa Galatasaray'ı bu hale getiremez. Sonunda taraftar da çileden çıktı. İstanbul’da deplasmanda bundan sonra hep kabusunuz olacak gibi görünüyor. Baksanıza deplasmansa bile taraftarınız futbolcularınız aleyhinde tezahürat yapıyor; küfrediyor. Sakın taraftarların tutumunu onaylıyorum sanmayın. Onaylamıyorum, ama onlar bile illallah etmiş, kin kusuyorlar.. Antalya’daki yaşananları hep birlikte gördük.. Şimdi gördünüz mü sayın Polat eserinizi? Antalyaspor’dan da 3 yedi takımınız. 33 puanda kaldı. Bülent hoca bile ilaç olamadı. O da kariyerini tehlikeye attı. O da Galatasaray’ın çocuğu ve camiası için her şeyi göze aldı.. Rijkaard ve Hagi'deki ısrarlı davranışınızı onda da gösterin.. Seneye onunla devam edin. Başarılı olacaktır. Bundan daha kötü olmayacağı kesin… Tabii başkanlık koltuğuna veda etmezseniz. Bu hafta seyircisiz maçta Trabzonspor’u konuk edeceksiniz Arena’da. Seyirci de yok. Bu da sizin eseriniz. Ne güzel değil mi? GURUR DUYUN!!! Eserleriniz git gide çoğalıyor… Dedim ya !!! Eserlerinizle ne kadar gurur duysanız azdır