Esad 12 saat kala geri adım attı

Konu, 'Dünyadan Haberler' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

1. cihat çapa

cihat çapa Guest

Suriye hükümeti, ülkede ateşkes sağlanması için kendisine verilen sürenin dolmasına 12 saat kala önemli bir açıklama yaptı.
    Suriye devlet televizyonunun haberine göre, Savunma Bakanlığı, ordunun yarın sabahtan itibaren askeri operasyonları durduracağını duyurdu. Haberde buna karşın Suriye ordusunun herhangi bir saldırıya karşı alarm halinde olacağı ifade edildi.

ANNAN DOĞRULADI
    BM-Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan da çatışmaların yarın sabaha kadar durdurulacağı konusunda Suriye hükümetinden yazılı güvence aldığını belirtti. Suriye hükümetinin kabul ettiği Annan planı, Perşembe yerel saatle 06.00'da ülkede ateşkes sağlanmasını öngörüyor.

RUSYA'DAN MUHALİFLERE ÇAĞRI
    Esad yönetiminin ateşkes kararının ardından bir açıklama da Rusya'dan geldi. Rusya, "Mualifler de Suriye yönetiminin ateşkes adımına karşılık vermelidir" denildi.

MUHALİFLER: TANKLAR HAMA'DA
    Esad ve Annan'ın açıklamalarının ardından konuşan Suriyeli muhalifler ise, Suriye ordusuna ait tankların Hama'nın merkezine girdiğini açıkladılar.

2. kucukagac

kucukagac Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ateşkes inşallah gerçekleşir.

3. urunguahmet

urunguahmet Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    babası kılıklı ne olacak anladı Türkiye öyle ya da böyle müdahale edecek.geri adım attı.babasıda öcalanı s...tiretmişti suriyeden.

4. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    ben fazla ihtimal vermiyorum

5. geche1965

geche1965 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    esad ın fazla ömrü kalmadı gibi hayırlısı bakalım....

Sayfayı Paylaş