Ersan Gülüm 'İlk tercihim Beşiktaş'

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında nino tarafından paylaşıldı.

1. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Lig Tv'de ekrana gelen Futbol Gündemi isimli programa telefonla bağlanan Ersan Gülüm, sakatlığı ve transferi ile igili önemli açıklamalarda bulundu...
    İşte Ersan Gülüm'ün açıklamaları:

'Tam olarak 1 ay oldu ameliyat oldum. 10 gündür yürümeye başladım.. Artık fizik tedavilere başladım. Ağırlık çalışıyorum. Sabah 6'da kalkıyorum, havuzda çalışıyorum. 1 ay oldu ameliyat olalı. 8 hafta sonra koşulara başlayacağım..'

İLK TERCİHİM BEŞİKTAŞ!..

Transferi ile ilgili olarak Gülüm ilk tercihinin Beşiktaş olduğunu söyledi.

İşte Ersan'dan transfer açıklaması:

'Bu konuda daha önce de konuşmuştum. Transferi fazla konuşmak istemiyorum. Adana'dan kiralık geldim. İdmanlarda iyi çalıştım ve hocam bana şans verdi. Sonra milli takıma yükseldim. Bugünlere gelmemde Beşiktaş'ın büyük etkisi var.. Beni herkes Beşiktaş'ta Ersan Gülüm olarak tanıdı ve burada kalmak istiyorum. İlk tercihim Beşiktaş'

MEHMET TOPUZ DA 'BEŞİKTAŞ'I İSTİYORUM' DEMİŞTİ!..

Bilindiği gibi Adanaspor'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Ersan ile Fenerbahçe'de ilgileniyor.. Ersan'ın 'İlk tercihim Beşiktaş' demesi transferinde önemli etki olabilir ancak unutmamak lazım ki Mehmet Topuz da Kayseri'den Fenerbahçe'ye gelmeden önce 'Beşiktalıyım ve Beşiktaş'ta oynamak istiyorum' demişti.. Futbol her türlü sürprizlere açık olduğu kadar transferlerde de ne olacağını önceden kestirmek çok zor...

Sayfayı Paylaş