Lig Tv yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu, Fenerbahçe- Ankaragücü maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.. Ankaragücü takımının 2. golünü atan Aydın sağ kanattan üst üste ikinci kornerini kullandı, Broggi yükseldi kafayı vurdu ve savunmaya yardıma gelen Özer Hurmacı son anda direk dibinde topu çizgiden uzaklaştırdı. Ankaragücülü oyuncular pozisyona gol oldu diyerek itiraz etti ancak maçın hakemi Halis Özkahya oyunu devam ettirdi. Ankaragücü'nün sayılmayan golü Top çizgiyi en az 10 cm geçti.. Net bir gol hakemler bunu nasıl görmedi bilemiyorum.. Ankaragücü'ne geçmiş olsun.. Uygulamalı gösterdi Televizyon programında tuvalet kağıtları ile bir kale çizgisi oluşturan Erman Toroğlu, sahadaki durumu uygulamalı olarak anlatarak, “Bu pozisyon kemiksiz goldür. Ankaragücü’nün buz gibi golü gitmiş. Abdullah Öcalan’ın yattığı hücrede 7-8 cm hesabı yapılıyor. Ama burada top çizgiyi 10 cm geçmiş” dedi. Volkan: Görmedim F.BAHÇE kalecisi Volkan, son dakikada kale çizgisinden çıkardıkları topla ilgili, “Pozisyon arkamdaydı. Arkamı döndüğümde Özer topla cebelleşiyordu, ben de müdahale ettim. Ama görmediğim pozisyon hakkında konuşmak istemiyorum. Tabii ki, şimdi Ankaragücü’nün golü verilmedi diye tartışılacak. Ancak onların 2 . golünden önce de Bilica’ya faul yapıldı” dedi. Emeğimiz çalındı Ankaragücü Teknik Sorumlusu Fikret Yılmaz, Fenerbahçe karşısında tüm çabayı göstermelerine karşın attıkları bir golün geçerli sayılmadığını ve sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi. Futbolcularının soyunma odasında büyük bir üzüntü yaşadığını aktaran Yılmaz, şöyle devam etti: “Futbolcu arkadaşlarım çamura batmış bir vaziyette soyunma odasında son derece üzgünler. Galip gelinir veya mağlup olunur, sorun değil. Önemli olan çabanızı, yeteneğinizi sahaya yansıtmaktır. Bunu yaptık, ama maalesef futbol ilahları bizim yanımızda değildi. Attığımız bir gol sayılmadı. Sayılmazsa, kazanma şansınız yoktur. Bundan dolayı çok üzgünüz. Yenildik, ama asla ve asla ezilmedik.” Ankaragücü futbolcusu Elyasa, son dakikada Fenerbahçe savunmasının çıkardığı topun gol olduğunu savunarak, emeklerinin çalındığını söyledi. Elyasa, “Bu aralar hep hakemlere, kulüpler, başkanlar sürekli eleştiri yapıyor, baskı uyguluyor. İnşallah bundan sonra bize de biraz bakarlar, bizi de korurlar inşallah” dedi. Daum: Gol değildi F.BAHÇE Teknik Direktörü Daum, tartışmalı pozisyonla ilgili “Bir şey söylemek istemiyorum, hakem kararı sonuçta. Ama birkaç kez televizyondan izledim, bence gol değildi. Gol için topun tam olarak çizgiyi geçmesi gerekiyor. En iyi biçimde görebilecek yan hakemdir, o da net bir biçimde gol değil dedi” yorumunu yaptı. Ankaragücü'nün ikinci golü öncesi Erman Toroğlu; Ankaragücü'nün ikinci golü öncesi için ise "Hakem topa bakıyor oyunculara bakmıyor. Ankaragücülü futbolcu topla oynamayı hiç düşünmüyor direk, Bilica'yı bozma derdinde. Kalçasını da vapur gibi bodoslama kullanarak faul yapıyor. Yüzde yüz faul.."