- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''.Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş.''Benimkin i alabilirsin. '' 2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz. ''Ya arabası yenidir ya da karısı!..'' 3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur?'' Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum ben hálá ödüyorum.'' 4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer.İstediğ in yemeği sipariş edersin sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin. 5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler ikinci yılında kadın konuşur adam dinler üçüncü yılında her ikisi de konuşur komşular dinler. 6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.'' Adam cevap verir: ''Evet çok aşıktım fark edemedim.'' 7- Bir adam evlenene kadar eksik sayılır evlenince tam bitmiş olur. 8- Bir davette bir hanım arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir; ''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''* ...