[h=1][/h][h=2]ABD'deki İsrail lobisi Erdoğan'a karşı bitmeyen düşmanlığına bir yenisini daha ekledi.[/h] Amerika'da Radikal İslam'a ve Şeriat'a karşı mücadele veren Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 'e yakınlığı ile bilinen AFDI American Freedom Defense İnitiative'in son kampanyasında Erdoğan'ın da posterlerini kullanmaya karar verdiğini açıklamıştı. AFDI bu kararı "Medeniyetler İttifakı" konferansında Erdoğan'ın Siyonizm'i insanlığa karşı suç olarak gösteren konuşması üzerine almıştı. Örgüt, geçen yıl ABD'de birçok şehirde otobüs ve metrolarda cihada karşı hazırladığı posterlerle gündeme gelmişti. Bu yılki afişlerle donatılan otobüsler ABD sokaklarında dolaşmaya başladı. Otobüsler Washington dahil birçok şehirde gezmeye devam ediyor. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Örgütün hazırladığı kampanya afişlerinde bazı Filistinli direnişcilerin, El Kaide Lideri Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 'in, ABD'de Fort Hood Askeri Üssü'nde 13 kişiyi öldürmek suçlamasıyla yargılanan Nidal Malik Hasan'ın veGizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 'ın fotoğrafları yer aldı. Erdoğan'ın posterinde, ünlü Siirt Mitingi'nde söylediği "Camiler kışla, Minareler süngü, Kubbeler miğfer, Müminler askerimizdir.." sözlerinden sonra, "Onun cihadı bu, ya sizinki?" cümlesi yer alıyor. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
gülmek isterdim ama gülemiyorum incirliği kullanmaya müsade etmeyen başbakan ertesi gün uyandığı zaman dolar 2000 yuro 3000 olduğundaki hali aklıma geldikçe birde cumhuriyet kurulduğundan beri 18 gecemiyen grubun bir anda 48 bulması fazla mantıklı gelmiyor hep söylüyorum menderesi andırıyor şu günler getirende götürende amerika olaçak görceksiniz!!