Fenerbahçe TV‘deki programda Metin Özülkü ile Ercan Saatçi arasında geçen seviyesiz diyalog Cimbom'u ayağa kaldıracak... Bir yanda Türkiye'nin en büyük gazetelerinden birinin spor koordinatörü Ercan Saatçi, diğeri Türkiye'nin saygın müzisyenlerinden Metin Özülkü.. FB TV'de yayınlanan programda Ercan Saatçi'yi konuk eden Metin Özülkü, sohbetin ilerleyen bölümlerinde konuyu Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiye getiriyor. Banttan yayınlanan programda Özülkü daha lafını tamamlamadan Ercan saatçi, "Nasıl si..ik Galatasaray'ı" diyor.. Programı yapan personelin bile şok olduğu bu sözlere karşılık Metin Özülkü ise "A..na koyduk yahu" diyerek kahkahayı patlatıyor.. Özülkü ve Saatçi bu küfürlerden sonra kameraman ve yapımcıya dönerek, "Bunları keseceğiz değil mi? Neticede bizi izleyecek bayanlar da olabilir küfür olmasın" diyor. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sevgili Galatasaraylılar bu kendini bilmez ahlaksız kişiye gereken cevabı vereceğinizden ve onu pişman edeceğinizden eminim...hadi haddini bildirelim..... DOĞAN MÜZİK COMPANY Sn.Ercan SAATÇI ATATÜRK BLV. N: YOK UNKAPANI KÖPRÜSÜ İMÇ ÇARŞISI 5. BL. DÜK: 5456HACIKADIN M. UNKAPANI EMİNÖNÜ İSTANBUL / UNKAPANI Telefon : (0212) 5207970
kişiliklerini yansıtmışlar özellikle metin öz ülküye yakıştıramadım yazıklar olsun ikisinede Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Ercan ben ortaokul arkadaşın kenen uçar uluorta hakaret sana yakışmıyor futbolla ve gs ile işim olmasada kimsenin kimseye hakaret hakkı yoktur ayıp etmişsin
Bu adamı zaten oldum olası sevmiyorum ya adam şarkıcımı yoksa yarışma pro juri mi yada spor yazarımı kişiligini bi oturtamamış
Ertuğrul Özkök'ün damadı... Ertuğrul Özkök'ün kızı ile yatı.. pardon evli diye yazarlık bahşedilen bir şahsiyet. Düşünün Hürriyet gibi büyük bir gazete nasıl da Ertuğrul'un çiftliği haline gelmiş. Kızının kocasını yazar yaptıysa çıktıklarına da iş vermiş midir acaba? Bunla 1 ay çıktı şoför yaptım, bunla baya uzun sürdü danışmada görevli, bu ilk şeyedenmiş öpenmiş bunu da ilkyardım personeli yaptım vs. vs... diye uzuyordur belki de liste... Çok ayıp bir şey. Böyle bir adamın yazar olarak Türk halkına sunulması. Meselenin Galatasaray'a ne demiş boyutunda değilim, umurumda da değil. Şoven milliyetçilikten dahi nemalanmaya çalışmış oportunist bir adamsı şahsiyetin yazar olması hem de Hürriyet gibi bir çınarda yazar olması asabımı bozuyor... Ertuğrul Özkök'ün bir çiftliği var; Çiftliğinde damatları var...!!!!
İkiside çok ayıp etmişler, 8-10 yaşındakiler bile böyle konuşmazlar. Ben bir FB taraftarı olarak kınıyorum, hiç yakıştıramadım.
Bundan sonra bunları seyredenler de dinleyenler de bu iğrençliğe ortak olacaklardır.Bu seviyesiz insanlara FB yönetiminin de gereken tepkiyi vereceğini umuyorum.
işte buda sanatcı, sanatın ve sanatcının ne demek olduğunu zerre bildiğini sanmıyorum. böyle insanların takımları kendi şahsiyetlerinden önce gelir.şahsiyetleri ikinci planda kalır bunları hakem yapsan kendi takımlarını tutarlar. federasyonda görev versen takımlarını tutarlar.gazeteci yapsan sadece kendi takımlarını haklı gösterirler.yani önce takım sonra kendi şahsiyetleri.
ercan saatci ile beraber onu orada tutan medya patronunuda kınıyorum türkiyede sadece fenerliler yok saygın fenerliler ile galatasaraylılar beşiktaşlılar türkiyenin güzide kulüplerinin taraftarları var