Arkadaşlar, Bir çoğumuzun derdi olan MDU4 lnbli merkezi sistemlerde DM800 HD cihazlarımıza DigiTürk yayınlarını aldırmak paylaşacağım dosya sayesinde sorun olmaktan çıkacak. Dosya günceldir. Yapılması gereken sadece Dreambox Control Center ile bağlanıp FTP kısmından satellites.xml dosyasını /etc/tuxbox/ klasörü altına atmak. Sonra uydu yapılandırmadan digitürk lnbsini universal olarak seçip taratın ve tüm kanalları izleyin. Unutmayın dosya MDU4 içindir
Rica ederim. Asıl güzel paylaşımı sizler yapıyosunuz. :thumb_up: Bugün settings'in tamamını yollamaya karar verdim. İçeriğinde satellites.xml dosyası da var. DreamboxEdit programı ile alınmıştır. Cihazlarınıza da bu programla yüklemelisiniz.. Öncelikle @Kayacan' a ait settings baz alınmıştır. Kendisine teşekkür etmem gerekir.. Güle güle kullanın...
Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır ve settings eklediğiniz içinde başlıkta düzenleme yaptım.Paylaşımınız için teşekkürler.
umarım işimize yarar. mdu 4 her zaman bulunamıyor yada eski oluyor. Yeni kanal eklendiğinde güncelleme yapmak gerekiyor. ben tam güncel mdu4 şu ana kadar bulamadım. örneğin Halk tv hiçbir mdu4 eurosat içinde yok. teşekkürler. deneyeceğim