Bilgisayarıma format attıktan sonra çok güzel mp3 ler buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.Genelde dinlediğim müzik tarzı slow müzik olduğu için de seri yapmaya karar verdim buyrun 1. seri:45: grup as gitme dur Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! kenan doglu ara beni lutfen Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! rober hatemo dedim ama dinlemedin Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ebru gündes kaçak Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! kenan doglu kursun adres sormazki demet akalın seven kızın romanı Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! demet akalın esmer yarim Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ferhat göçer cennet Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ibrahim tatlıses bulamadım Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! doktorlar dizisin son bölümünde çalan müzik agla kalbim Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! bilimeyen sanatçı kalbime gomeim bende o zaman Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yakup ekin zor Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! hırsız-polis yarım bıraktın Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! melih görgün yoksun Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ıhlamurlar altında elerin bende kaldı Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! nalan unutmadım Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! doktorlar gözlerimi kapatsam Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! cengiz kurtoğlu gelin olmuş Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! oguz yılmaz yasak aşk Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yakup ekin unutamam Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yalın sahte Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! kenan doglu yüzsüz yürek Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yasar hayırdır inşallah Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yurt seven kardesler canın çıksın Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yurt seven kardesler elveda Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! hakan altun nefesimsin Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! hakan altun son buse Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! demet akalın helal olsun Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! demet akalın yanılmışım Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! serdar ortaç en büyük aşkım sensin Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! tarkan inci tanem Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! betül demir yapamadım Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! kayahan nasıl ayrılacagız Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yalın kaybetim Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yalın herşey sensin Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! bendeniz biri varsa Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! kutsi agla kalbim Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! doguş dönek Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !