Beşiktaş’ta esen Portekiz rüzgarı terse dönmüş, yüksek maliyetli oyuncular hayal kırıklığı yaratmıştı. Quaresma, Simao, Almeida ve Alves’ten beklediği verimi alamayan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Carlos Carvalhal’ı da kovmuştu. Vatandaşları kulüple sorunlar yaşarken ve ayrılmak isterken, tekliflere rağmen ‘Kalıyorum’ diyen Manuel Fernandes, Beşiktaş’ın yeni sezondaki en büyük kozu oldu. Skoru değiştiriyor Çok cazip öneriler almasına rağmen Beşiktaş’ta devam etme kararını veren Portekizli futbolcu, önce Galatasaray, önceki gün de Karabükspor maçındaki futboluyla göz kamaştırdı. Teknik direktör Samet Aybaba’nın liderlik görevini verdiği Fernandes, bu rolü tepeden tırnağa üstlendi. Orta sahada Necip ve Veli’yle iyi anlaşan, forvetteki Batuhan’la da üst seviyede bir uyum yakalayan Fernandes, futbolunu iki golle süsledi. Beşiktaşlılar’ın gönlünde taht kuran Fernandes, attığı gollerdeki sevinciyle Siyah-Beyazlı kulüpte mutlu olduğunun da sinyallerini verdi. Belediye maçında 1 asist yapan, Galatasaray derbisinde de yıldızlaşan Fernandes, Karabük karşılaşmasındaki 2 golüyle, Beşiktaş için ‘En faydalı Portekizli oyuncu’ olduğunu da kanıtladı. Twitter’da Fernandes geyikleri - PS3 oynayalım, bozuk joysticki bize ver. - Şeytan olalım taşla bizi. - Flash TV’de program yap, her gün halay çekelim. - İkinci öğretim oku, harçlarını biz yatıralım. - Organ mafyası ol, böbreğimi sökeyim. - 2-2 ile şampiyonuz de, şampiyon gibi sevinelim. - Otobüs şoförü ol, sen söylemeden arkaya ilerleyelim. - Parti kur, tek başına iktidar yapalım. - Doktorlar dizisi ol, sabah akşam izleyelim. - Okul ol, 12 ay gidelim. - Havaya rastgele ateş aç, balkonlara çıkalım. - Sen surat as, biz gülelim. - Otobüse arka kapıdan bin, akbilini ben uzatayım.