Emre'den Hagi-Alex kıyaslaması

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

'İstatiksel olarak Alex tartışmasız F.Bahçe’ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı ama..'

Hagi, Alex’ten daha iyi

“İstatiksel olarak Alex tartışmasız F.Bahçe’ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı. Ama Hagi’nin de futbolculuğu tartışılamaz. Bana kattıklarını ise asla unutamam. Çok şey öğrendim ondan.”

F.BAHÇE’DE bu sezon yeniden yıldızlaşan Emre Belözoğlu, Alex’in F.Bahçe’ye gelmiş geçmiş en büyük yabancı olduğunu ama Hagi’nin futbolculuğunun tartışılmaz olduğunu söyledi: “Alex, çok önemli bir oyuncu. İstatistikler en iyi o diyor ama Hagi’nin de futbolculuğu tartışılmaz. Bugün Emre olduysam Hagi’nin bana çok şey kattığını da unutmamak lazım. Çok şey öğrendim ondan ama F.Bahçe’ye gelmiş en iyi yabancı tartışmasız Alex...

KENDİMİ onunla kıyaslamıyorum. Ama ne olursa olsun F.Bahçe, oynamadığı zaman Alex’in Emre’nin boşluğunu dolduracaktır. Takımımız kişilere bağlı değil. Takımda çok iyi bir arkadaşlık var. Bu bizi başarıya gotürecek.

ÖNÜMÜZDE kritik bir Beşiktaş derbisi var. Puan olarak geride olmalarına karşın saha ve seyirci anvantajı onlarda olacak. Fakat İnönü’ye kazanmak için gideceğiz. Beşiktaş’ın bize göre kaybedecek daha çok şeyi var. Yenersek onları yarıştan tamamen ekarte etmiş olacağız. Bunun bilincinde sahaya çıkıp mücadele etmemiz gerek.

2. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    zaten hagi yi alex le kıyaslasa nankörlük etmiş olur hayatını Hagiye borçlu herşeyi ondan öğrendi

Sayfayı Paylaş