Emre ne karışıyor

Konu, 'GALATASARAY' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

1. Örnek

Örnek Guest

Arda’nın sakatlığıyla ilgili G.Saray altyapısını suçlayan Emre Belözoğlu’na cevap gecikmedi. Cevat Güler, ‘Emre doktor mu olmuş” derken, Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu ise “Gereksiz açıklamalar” ifadelerini kullandı

Milli Takım’da sakatlanan Arda Turan’ın rahatsızlığının “Tolere edilebilir osteiti pubis” olduğunun anlaşılmasından sonra Fenerbahçeli Emre’nin yaptığı açıklama büyük tartışma yarattı. G.Saray’ın eski antrenörü Cevat Güler ve Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu Emre’nin açıklamalarını “gereksiz” bulduklarını ifade ettiler.

Anlam veremedim

Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu Emre’nin de 16 yaşında ‘Pubis’ olduğunu ve ilk tedavilerini kendisinin yaptığını söylerken, “Bu sakatlığın çok maç yapmak, ayak kısalığı, yere iyi basamamak, oyuncuya yapılan yüklemeler, gibi bir çok nedeni var. Emre’nin açıklamasına anlam veremedim ve gereksiz bir açıklama” diye konuştu..

Zemine bağlanamaz

Atrenman bilimci Cevat Güler ise, konu hakkında “Emre doktor mu? Bu açıklamayı nasıl yaptı anlamadım. Bu sakatlık sadece suni çime bağlanamaz. Emre’ye göre sakatlığın kaynağı G.Saray alt yapısının suni çimde çalışmasıysa Beşiktaş alt yapısından gelen futbolcularda neden olmuyor. Emre’nin bu açıklaması yersiz” dedi.

Sayfayı Paylaş