Emre F.Bahçe'ye Mecburiyetten Gitti

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Radyospor'a konuşan Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy şu önemli açıklamaları yaptı

Galatasaray’ın eski futbol şube sorumlusu Ergun Gürsoy, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

Emre Belezoğlu’na tepki gösteren Galatasaray taraftarı haksızdır. Emre, önce Galatasaray’a gelmek istedi.

O zaman Galatasaray’ın durumu parasal olarak çok kötüydü. O parayı vererek alamayacaklarını bildikleri için ses çıkarmadılar.

Emre, Fenerbahçe’ye gittikten sonra da “Tu kaka” oldu. Emre’nin bu işte kabahati yok. Bizim evladımız bize de hizmet yaptı. Türkiye’den gidişinde de onun kabahati yoktu.

BİZ ZAMANINDA İSTEDİĞİMİZ FUTBOLCUYU HER TÜRLÜ YOLLA ALIRDIK

Rıdvan Dilmen’i Galatasaray’a getirmiştik. O zamanın yönetiminde bir takım fikir ayrılıkları oldu. Rıdvan, Fenerbahçe’ye gitmezdi.Bende saklı kalacak bir takım sebeblerden dolayı Fenerbahçe’ye gitmiştir. Biz o zaman istediğimiz futbolcuyu alıyorduk. Zor kullanarak ya da başka yöntemlerle, her türlü yolu deneyip alıyorduk. Onun da alabilirdik, ama parasal bazı sorunlar nedeniyle kaçmasına izin verdik. Rıdvan’ın o işte bir suçu yok.

2. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    bular Çok ilginç ve bi o kadarda iddialı açıklamalar...Hayret !!!!!!!!

3. Ahmet Hoca

Ahmet Hoca Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    futbolcu takım tutmaz bence
    hangi takımdaysa onun başarısı için oynar

4. littleboy67

littleboy67 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    emre yi cok seven biriydim. taaki fenere imza attiginda ve ben dogustan fenerliydim diyene kadar. futbolcu takim tutmaz gönlünde takim gizleyebilir. futbolcular takimlar arasinda profesyonelce takim degistirebilirler ama yorum getirmemeliler.
    bu ayni sekil arda icinde gecerli. icabinda büyük laf konusmamali. galatasarayli olmama ragmen ilerde fenerde oynamamasi icin bir neden görmüyorum. sonucta profesyonel oyuncular. böyle ilginc olaylar nedense Türkiye Liginde oluyor. Futbolcu alis verisinde gerci bir cok konuda daha geriden geliyoruz, tabii medyamiz da sagolsun iyi sekilde el atiyor ortam kizismasi icin.

5. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    Galatasaray yetiştirsin o kadar emek versin beş kuruş kazandırmadan kendi çıkarlarını düşünerek takımdan gitsin sonra dönüp dolaşıp senin rakibin olan bir takıma gelsin sonrada desinki ben doğuştan fenerliydim fenerliydinde fenere adam olmadan gitseydinya cimbom adam yaptı simdi konuşuyor emrenin yaptığını yapmak her futbolcunun yapabileceği birşey değildir

6. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    futbolcunun dini imanı para parayı veren düdüğü çalar

7. suvekum

suvekum Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Paran varsa her topçuyu alırsın bu kural değişmez...

8. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Emre layık olduğu yeri buldu.!!!!!!

9. ilkkral

ilkkral Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    5
    profesyonel bir futbolcunun tabiki her takımda oynamaya hakkı vardır ama bir takımın alt yapısından yetişip üne kavuşan ve o takıma mal olan bir futbolcunun yetiştiği takımın en büyük rakibine gitmesi ve üstelikte ben doğuştan fenerliydim demesinin hiç hakkı yoktur zaten fenere giderek ne kadar karaktersiz olduğunuda göstermiş oldu

10. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    :apploud::apploud::apploud:

Sayfayı Paylaş