ElvanPark-Okul Zili Programi 2.2 Boyut : 4.45 Mb Kullanım izni : 15 Gün Dil : Türkçe Platform : Windows 98/Me/2000/XP TANITIM Üreticinin Açiklamasi: ElvanPark Okul Zili Programi Okullar, Yurtlar, Dershaneler, başka egitim kurumlari için, genel olarak tasarlanmis zil uygulamaidir. Bilgisayarinizin ses kartini kullanarak, küçük bir amfi ile kuracaginiz sistemle okulunuza bedava otomatik bir zil kazandirabilirsinsinsin. Melodileri degistirebilirsinsin, teneffüslerde müzik yayini yaptirabilirsinsinsin. Yapmaniz gereken tek sey ElvanPark - Okul Zil Programini sisteminize kurmak. Özellikler : Teneffüslerde müzik yayini yaptirmak için Winamp uygulamainizdaki listenizden de çaldirma özelligi. Programi istersen belirleyeceginiz bir saatte otomatik olarak kapatabilirsinsinsin. Sabah, Öglen toplanma zillerine dilerseniz ögrenci giris zilinden farkli melodi atayabilirsinsinsin. Ses kartinizi dilerseniz yalnizca Zil Programi kullanabilecek sekilde ayarlayabilirsinsinsin. Bu sayede PCinizda çalisma esnasindaki orfull sesleri amfiye yansimaz, Zil uygulamai ayarlanmis zil saatlerinde otomatik olarak açar. Programda müzik yayini, ders saatleri girisi, ögretmen, ögrenci, çikis zilleri için ayri melodiler, uygulamalanabilirsinsin müzik istesi bulunmaktadir. Program birçok müzik dosyasi biçimini desteklemektedir. Mp3, wav, midi gibi biçimleri melodi olarak seçip çalabilirsinsinsin. Programi dilerseniz PCin her açilisinda otomatik olarak çalistirabilirsinsinsin. Veya belirleyeceginiz bir saatte otomatik olarak kapatabilirsinsinsin. Hafta sonlari yada Hafta içi olmak üzere dilerseniz zil ayarlarini düzenleyebilirsinsinsin. Müzik yayini belirleyeceginiz bir saatte otomatik olarak açabilirsinsin yada müzik yayini belirleyeceginiz saatler disinda çaldirmayabilirsinsinsin. Zil olarak seçtiginiz müzik dosyalarini, dilerseniz fullamini, dilerseniz belirleyeceginiz süre kadar çaldirabilirsinsinsin. Kolay kullanılabilirsinsini, fonksiyonelligi sayesinde daha birçok özellik sizi bekliyor. Her türlü görüs, öneri, yardim için yaraticiye info@elvanpark.com adresinden ulasabilirsinsinsin. Yapilan Degisiklikler: Arayüzü degistirilmis daha güzel bir görünüm almis, bundan önceki versiyonuna göre uygulamain boyutu küçültülmüs. Lisans&Ücret : Programin buradaki deneme sürümünü kullanip begenir, satin alacak istersen, Tam Sürüm Fiyati : 100 YTL. dir. Satin alacak için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! tiklayarak açilacak sitedaki form vasitasiyla yaratici ile irtibata geçerek satin alabilirsinsinsin. Not : Istekleriniz dogrultusunda mevcut formlarda düzeltmeler yapilabilirsinsin yada uygulamaa ekstra modüller eklenebilirsinsin. Editörün Yorumu : Program Windows 98, XP isletim sistemlerinde test edilmis olup, herhangi bir uygulama hatasina rastlanmamistir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !