Elvan'a şok suçlama

Konu, 'Dünyadan Spor Haberleri' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Gümüş madalya kazanan Elvan Abeylegesse hakkında ortaya atılan şok bir iddia kafaları karıştırdı

Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 5000 metrede Alemitu Bekele Avrupa şampiyonluğuna ulaştı, Elvan Abeylegesse ise gümüş madalyayı aldı ancak ortaya atılan şok bir iddia ortalığı karıştırdı.

Yarış sonrası can sıkan bir iddia patladı. Alemitu Bekele'nin antrenörü Ertan Hatipoğlu, Elvan'ın kendi atletini saf dışı bırakmak için Portekizli sporcularla işbirliği yaptığını söyledi.

Elvan Abylegesse'nin eski antrenörü olan Ertan Hatipoğlu, milli atleti ağır bir şekilde suçladı. 6 yıl birlikte çalıştığı Elvan'la yolları ayrıldıktan sonra Alemitu Bekele'yi çalıştırmaya başlayan Hatipoğlu,"Elvan yarışta Alemitu'yu safdışı bırakmak için Portekizli atletlerle işbirliği yaptı. Bilerek tempoyu yükseltti. Dünya ve olimpiyat ikincisi olmuş eski bir atletime bu hareketi yakıştıramadım. Herkes dürüstçe yarışmalı" diye konuştu. Portekizlilerin Alemitu'yu sıkıştırdıklarını ve Elvan'ın da yardımıyla tempoyla oynadıklarını öne süren Ertan Hatipoğlu "Fakat biz her türlü tempoya ve taktiğe hazırlıklıydık. Alemitu bu oyuna gelemdi ve hak ettiği bir zaferi kazandı" dedi.

2. karamanli77

karamanli77 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    :no_clue::no_clue::no_clue:

3. urunguahmet

urunguahmet Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    ne diyon kardeşim anlamıyorum.neyin peşindesin.

4. karamanli77

karamanli77 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1

ben mi ahmet abi.
    beni kasdediyorsanız bu habere şaşırdım. ilk defa kazandığımız böyle bir zaferi gölgelemek istemiş birisi.

5. urunguahmet

urunguahmet Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    estagfurullh kardeşim ortalığı bulandırmaya çalışan hatipoğluna sözüm.benimde anlamadığım neden bu haset kutlamak pekiştirmek gerekirken böylesine iğrenç iddialarda bulunmak yakışık olmaz.zaten adamlar hazmedemiyor başarımızı.

6. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    biz mıllet olarak boyle kısır döngülerle ugrasırsak ooooo eger öyle birsey olduysada buyarışta bunu fark ettıysen kıçını kır otur sus bunu baskaları konuşsun daha önce bu atletlede çalıştın

Sayfayı Paylaş