Aysal, yayında isim isim transfer raporu verdi - ELMANDER KESİNLEŞTİ ÜNAL Aysal programda 28 yaşındaki Bolton'un İsveçli golcüsü Elmander ile resmi olarak anlaştıklarını duyurdu. Aysal, 'Fatih Hoca'ya sorduk. Şartlar gereği acele etmemiz lazım, alalım mı' dedik. Onay çıkınca hemen aldık. Borsaya bildiriyoruz' diye müjdeledi. - KALLSTRÖM BİTTİ O.Lyon'un orta sahadaki yıldızı İsveçli Kim Kallström için de Aysal, 'Listemizde. Aslında her an bitebilir. Bir hafta içinde imza attıracağız' dedi. - SELÇUK'LA İLGİLİYİZ 'SELÇUK İnan gibi kaliteli ve sözleşmesi biten bir oyuncu ile ilgilenmemek imkansız. Şu an görüşürsek Trabzon'a haksızlık olur.' - ARDA AYNI LİSANDA 'Ben de tutmak istiyorum. Ama Arda'nın da söz hakkı var. Fatih Terim ile aynı lisanı konuşuyorlar. Muhakkak kendisi de konuşacaktır. Ondan sonra ben de konuşacağım. Arda'nın kaptanlığı devam eder.' - DROGBA'YI İSTİYORUZ 'Drogba'nIn çok talibi var. Biz de talibiz. Neden olmasın. Çiçeği burnunda başkanım. Her şeyi açıklamayayım.' - SÜPER KALECİ GETİRİRİZ 'BİR hafta içinde kaleciyi de görebilirsiniz. Çok sürpriz bir kaleci çıkabilir. Ben yetkili değilim, başkanım ama. (Başkanın Spartak Moskova kalecisi Rus Akınfeev'i kastettiği öğrenildi...) akşam