Fenerbahçe'nin transferde izlediği sessiz politikanın sonucu merakla beklenirken, Christoph Daum topu Sportif Direktör Aykut Kocaman'a atmış gözüküyor. Devre arası tatile çıkmadan önce Avrupa'nın birçok takımındaki yıldızlardan oluşan listeyi Kocaman'a veren Daum, bunun ardından geri adım attı. Ancak listedeki isimlerin yüksek bonservis bedelleri, Kocaman'ın eline kolunu bağladı. Daum'un istediği isimler arasında Salzburg'dan Tchoyi, Janko, Liverpool'dan Voronin, Benfica'dan Cardozo ve Ajax'tan Suarez ilk sıralarda yer alıyorlardı. Bu isimlerden Voronin Dinamo Moskova'yla anlaştı. Janko şimdilik ayrılmayı düşünmediğini söylerken Cardozo ve Suarez'in yüksek bonservis bedelleri, yönetimden veto yemelerine neden oldu. Bu tablo doğrultusunda gözler Salzburg'un Kamerunlu kanat oyuncusu Somen Tchoyi'ye çevrildi. ANGOLA'YA GİDEBİLİR Medya tarafından adım adım takip edilen Aykut Kocaman'ın halen bir yere gitmemesi ve temasa geçmemesi, sarı-lacivertlilerdeki durgunluğu gözler önüne seriyor. Ancak Kocaman'ın her an Afrika Kupası'na gidip bazı girişimlerde bulunacağı da çeşitli kesimler tarafından iddia ediliyor. Kaynak : Sabah