Galatasaray Brezilya milli takımının orta saha oyuncusu Elano ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.Manchester City takımından transfer edilen Elano 35 kez milli formayı giymiş bir futbolcu.Her iki ayağını da kullanabilen,uzaktan iyi şut atabilen,serbest vuruşlardan golatabilen Elano Galatasaray'ın ihtiyacı olan bir futbolcu.Ayrıca düzgün karakterli olduğu söyleniyor. Galatasaray son iki yıldır iyi transferler yapıyor.
arkadaslar çok kalite bir transfer cimboma hayırlı ugurlu olsun.... elano-brasil Galatasaray Brezilya milli takımının orta saha oyuncusu Elano ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Manchester City takımından transfer edilen Elano 35 kez milli formayı giymiş bir futbolcu.Her iki ayağını da kullanabilen,uzaktan iyi şut atabilen,serbest vuruşlardan golatabilen Elano Galatasaray'ın ihtiyacı olan bir futbolcu.Ayrıca düzgün karakterli olduğu söyleniyor. Galatasaray son iki yıldır iyi transferler yapıyor.
Adam Manchester City'de 62 maça çıkmış 14 gol atmış(üstelik forvet oyuncusu değil), Brezilya milli takımında 34 maçta 6 golü var.Brezilya'nın oynayacağı milli maç kadrosuna yine çağrıldı.City'de oynadığını görmemek garip.Bu oyuncu çok iyi.Yeter ki karakteri düzgün olsun.Onu tanıyan yazarlar ve teknik drektörler(Lucesku gibi) karakterli olduğunu söylüyorlar.Yararlı olacağına eminim.
arkadaşlar işte transfer diye ben buna derim. Gidip de 32 yaşındaki adamlara o kadar para vermek niye, Elan hem genç hem de iyi oyuncu
yalnız benim anlamadığım Elano niye GS ye geldi, yani o kada avrupa da takım varken??? Umarım sakat falan değildir
ackanat arkadaşa katılıyorum, bu arada forvet oyuncusu GS'de yok zaten hepsi orta saha. forvet olarak Nonda, Yaser, serkan falan var ama onlarla bir cacık olmaz (Baros da var tabi ama Tobol maçında ve israil maçında çok kötü oynadı çok formsuzdu