Sevmekten bu kadar çok korkarken; Öyle cesur seviyorum ya seni.. Hani bir ayrılık olursa Hani olursa dilinde başka söz, Kulağında ses, Yüzünde göz, Koku, Doku.. İşte o vakit; Sana dair ne kadar toz pembe düşlerim varsa; hepsini yıkarım karalarla.. Ve bembeyaz yüreğim kirlenir yokluğunda.. [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Gözlerin eskisi gibi bakmazsa..[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Utandırmazsa çapkın gülüşlerinde beni..[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Donarsam sana yanarken,[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Ve üşürsem varlığında,[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]İşte o vakit;[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Bakışlarında bana kalan ne kadar iz varsa[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Silerim hepsini..[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Kör olursun aşkımla..[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Sözlerin bir ilahinin inancıyla çıkmıyorsa dudaklarından,[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Okunmuyorsa aşkıma..[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Günahkarsa yüreğin,[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]İşte o vakit;[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Geçerim sıratları[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Atarım üstüme yapışan vebalı aşkları[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Ve ölürsün varlığımda..[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Ödül ve cezadır aşk;[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica]El olma bana..[/FONT]