Devreyi 9 puan önde bitiren Trabzonspor bile ara transferde oyuncu alırken F.Bahçe "Bu kadro yeterli" diyerek kimseyi almadı. F.Bahçe yönetimi de Antalyaspor ile başlayan ikinci yarı maçlarında büyük primler vadetti ve ödedi. Yönetim bir anlamda transfere vereceği parayı prim olarak oyuncularına verdi, karşılığında da şampiyonluk yolunda son haftaya girildi. Maçların hepsi 'büyüdü' Yönetim maçların önemine göre prim belirlerken Trabzon, Beşiktaş, G.Saray gibi zorlu derbiler için 1 milyon dolar ödedi. Son haftalar yaklaştıkça "Maçlar hep büyüdü" primler yükseldi. Yönetim bu haftaya kadar 16 maçlık bölümde toplan 10.7 milyon dolar prim ödedi. Maç maç ödenen prim Antalya . . . . .300 bin Trabzon . . . .1 milyon Manisa . . . . .400 bin Kayseri . . . . .700 bin Beşiktaş . . . .1 milyon Kasımpaşa . .300 bin G.Birliği . . . . .600 bin Konya . . . . . .600 bin G.Saray . . . .1 milyon Bursa . . . . . .300 bin Eskişehir . . . .600 bin G.Antep . . . .1 milyon Buca . . . . . . .300 bin İstanbul BŞB .600 bin Karabük . . . .1 milyon A.Gücü . . . . .1 milyon