Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 17 Adet Full Albüm ! Ve 18 Adet Dursun Ali Erzincanlı Klipleri ... ilk yedi albümün linkleri sağlam baktım ama düğerlerine bakmadım sağlam olmayan varsa şimdiden özür... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Faran Daglarinda Acan Sevgili 02- Tevbe 03- Hadra Yagmurlari 04- Ummaninda Kayboldugum Nursun 05- Medine 06- Yagmur 07- Nat-i Serif Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Askina 02- Sehre Dön Efendim 03- Asude Bir Safak 04- Sen Gidince 05- Kaybedenler 06- Sen Yoktun 07- Necid Cölleri 08- Sensiz Degil Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01. Bedir 02. Ashab-ı MUHAMMED 03. Şemail 04. Gönül hun oldu 05. Kırk yaşındasın 06. Medinede o zaman 07. Gönlümün gülü 08. Evrad-ı kudsiye Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01. Bedir 02. Ashab-ı MUHAMMED 03. Şemail 04. Gönül hun oldu 05. Kırk yaşındasın 06. Medinede o zaman 07. Gönlümün gülü 08. Evrad-ı kudsiye Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Mirac 02- Beni Yalniz Birakma 03- Ey Can 04- Kaside-i Burde 05- Gelseydin 06- Ben Böyle Olmamaliydim 07- Uhud 08- Senin Gibi Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Ay Yüzlüm 02- Sevgili Kasidesi 03- Bir Gül 04- Onlar 05- Mekkenin Fethi 06- Asirlik Siir 07- Kerbela 08- Kurban Olayim Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01 -Elli İki Gün 02 -Asr-ı Sadette Çocuk Olmak 03 -Hoş Geldin 04 -Efendim 05 -Habibullah,ı Sevmek 06 -Ey Gül 07 -Hz. Ömer,in Övgüsü 08 -Naat Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Hayber Fırtınası 02- Medinenin Gülü 03- Ensar 04- Canım Benim 05- Hudeybiye 06- Naat 07- Efendim 08- Yolcu Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! { Tavsiyemdir Mutalaka Dinleyin } KUTLU DOĞUM 1 KUTLU DOĞUM 2 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01 Dursun Ali Erzincanli - Track 1 02 Dursun Ali Erzincanli - Track 2 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Dursun Ali Erzincanli - Canakkale Destani 1 02- Dursun Ali Erzincanli - Canakkale Destani 2 03- Dursun Ali Erzincanli - Canakkale Destani 3 04- Dursun Ali Erzincanli - Canakkale Destani 4 05- Dursun Ali Erzincanli - Canakkale Destani 5 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! { Albüm Piyasada Yok } 01-Bahsetme 02-Canan Ve Can 03-Dolunay Gurbetleri 04-Enstrümental 05-Garibin Ölümü 06-Gecenin Şiiri 07-Gelgitlerin Islaklığı 08-Kanlı Karanfil Ve Göç 09-Körpe Tutkular 10-Kuşlar Ve Çocuklar 11-O Karanlık Geceler 12-Ölümde Çarmıha Gerilir 13-Yalnızca Gözler 14-Zihnin Şah Damarı Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! D.Ali Erzincanlı Nasihat- (1) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (2) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (3) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (4) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (5) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (6) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (7) D.Ali Erzincanlı Nasihat- ( Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! { Tavsiyemdir Mutlaka Dinleyin } 01- Yaratilis_Gayesi_Tevhid {Süre 57 dk.} Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01 Dursun Ali Erzincanli - Delailin Nur1 { 21 DK. } 02 Dursun Ali Erzincanli - Delailin Nur2 { 20 DK. } Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Dursun Ali Erzincanli - Bedir Fon 02- Dursun Ali Erzincanli - Medinede Zaman Fon 03- Dursun Ali Erzincanli - Faran Daglarinda Acan Sevgili Fon 04- Dursun Ali Erzincanli - Ashab-i Muhammed Fon 05- Dursun Ali Erzincanli - Kirk Yasindasin Fon 06- Dursun Ali Erzincanli - Semail Fon 07- Dursun Ali Erzincanli - Gonul Hun Oldu Fon Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Dursun Ali Erzincanli - Mirac Fon 02- Dursun Ali Erzincanli - Gelseydin Fon 03- Dursun Ali Erzincanli - Beni Yanliz Birakma Fon 04- Dursun Ali Erzincanli - Ben Boyle Olmamaliydim Fon 05- Dursun Ali Erzincanli - Ey Can Fon 06- Dursun Ali Erzincanli - Uhud Fon 07- Dursun Ali Erzincanli - Kaside-i Burde Fon 08- Dursun Ali Erzincanli - Senin Gibi Fon Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01 Dursun Ali Erzincanli - Askina Fon 02 Dursun Ali Erzincanli - Medine Fon 03 Dursun Ali Erzincanli - Mekke Fon 04 Dursun Ali Erzincanli - Nat-i serif Fon 05 Dursun Ali Erzincanli - Sen Gidince Fon 06 Dursun Ali Erzincanli - Sen Yoktun Fon 07 Dursun Ali Erzincanli - Sensiz Degil Fon 08 Dursun Ali Erzincanli - Ummaninda Kayboldugum Nursun Fon 09 Dursun Ali Erzincanli - Yagmur Fon 10 Dursun Ali Erzincanli - 40 Yaşındasın Fon 11 Dursun Ali Erzincanli - Arka Fon müzik 12 Dursun Ali Erzincanli - Mekke_Fon 12 Dursun Ali Erzincanli - Şimşek Fon Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
rar şifresi iptal olduğundan linkler yenilendi ALBÜMLER Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Faran Daglarinda Acan Sevgili 02- Tevbe 03- Hadra Yagmurlari 04- Ummaninda Kayboldugum Nursun 05- Medine 06- Yagmur 07- Nat-i Serif Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Askina 02- Sehre Dön Efendim 03- Asude Bir Safak 04- Sen Gidince 05- Kaybedenler 06- Sen Yoktun 07- Necid Cölleri 08- Sensiz Degil Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01. Bedir 02. Ashab-ı MUHAMMED 03. Şemail 04. Gönül hun oldu 05. Kırk yaşındasın 06. Medinede o zaman 07. Gönlümün gülü 08. Evrad-ı kudsiye Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Mirac 02- Beni Yalniz Birakma 03- Ey Can 04- Kaside-i Burde 05- Gelseydin 06- Ben Böyle Olmamaliydim 07- Uhud 08- Senin Gibi Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Ay Yüzlüm 02- Sevgili Kasidesi 03- Bir Gül 04- Onlar 05- Mekkenin Fethi 06- Asirlik Siir 07- Kerbela 08- Kurban Olayim Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01 -Elli İki Gün 02 -Asr-ı Sadette Çocuk Olmak 03 -Hoş Geldin 04 -Efendim 05 -Habibullah,ı Sevmek 06 -Ey Gül 07 -Hz. Ömer,in Övgüsü 08 -Naat Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Hayber Fırtınası 02- Medinenin Gülü 03- Ensar 04- Canım Benim 05- Hudeybiye 06- Naat 07- Efendim 08- Yolcu Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! { Tavsiyemdir Mutalaka Dinleyin } KUTLU DOĞUM 1 KUTLU DOĞUM 2 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01 Dursun Ali Erzincanli - Track 1 02 Dursun Ali Erzincanli - Track 2 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Dursun Ali Erzincanli - Canakkale Destani 1 02- Dursun Ali Erzincanli - Canakkale Destani 2 03- Dursun Ali Erzincanli - Canakkale Destani 3 04- Dursun Ali Erzincanli - Canakkale Destani 4 05- Dursun Ali Erzincanli - Canakkale Destani 5 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! { Albüm Piyasada Yok } 01-Bahsetme 02-Canan Ve Can 03-Dolunay Gurbetleri 04-Enstrümental 05-Garibin Ölümü 06-Gecenin Şiiri 07-Gelgitlerin Islaklığı 08-Kanlı Karanfil Ve Göç 09-Körpe Tutkular 10-Kuşlar Ve Çocuklar 11-O Karanlık Geceler 12-Ölümde Çarmıha Gerilir 13-Yalnızca Gözler 14-Zihnin Şah Damarı Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! D.Ali Erzincanlı Nasihat- (1) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (2) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (3) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (4) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (5) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (6) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (7) D.Ali Erzincanlı Nasihat- (8) Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! { Tavsiyemdir Mutlaka Dinleyin } 01- Yaratilis_Gayesi_Tevhid {Süre 57 dk.} Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01 Dursun Ali Erzincanli - Delailin Nur1 { 21 DK. } 02 Dursun Ali Erzincanli - Delailin Nur2 { 20 DK. } Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Dursun Ali Erzincanli - Bedir Fon 02- Dursun Ali Erzincanli - Medinede Zaman Fon 03- Dursun Ali Erzincanli - Faran Daglarinda Acan Sevgili Fon 04- Dursun Ali Erzincanli - Ashab-i Muhammed Fon 05- Dursun Ali Erzincanli - Kirk Yasindasin Fon 06- Dursun Ali Erzincanli - Semail Fon 07- Dursun Ali Erzincanli - Gonul Hun Oldu Fon Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01- Dursun Ali Erzincanli - Mirac Fon 02- Dursun Ali Erzincanli - Gelseydin Fon 03- Dursun Ali Erzincanli - Beni Yanliz Birakma Fon 04- Dursun Ali Erzincanli - Ben Boyle Olmamaliydim Fon 05- Dursun Ali Erzincanli - Ey Can Fon 06- Dursun Ali Erzincanli - Uhud Fon 07- Dursun Ali Erzincanli - Kaside-i Burde Fon 08- Dursun Ali Erzincanli - Senin Gibi Fon Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 01 Dursun Ali Erzincanli - Askina Fon 02 Dursun Ali Erzincanli - Medine Fon 03 Dursun Ali Erzincanli - Mekke Fon 04 Dursun Ali Erzincanli - Nat-i serif Fon 05 Dursun Ali Erzincanli - Sen Gidince Fon 06 Dursun Ali Erzincanli - Sen Yoktun Fon 07 Dursun Ali Erzincanli - Sensiz Degil Fon 08 Dursun Ali Erzincanli - Ummaninda Kayboldugum Nursun Fon 09 Dursun Ali Erzincanli - Yagmur Fon 10 Dursun Ali Erzincanli - 40 Yaşındasın Fon 11 Dursun Ali Erzincanli - Arka Fon müzik 12 Dursun Ali Erzincanli - Mekke_Fon 12 Dursun Ali Erzincanli - Şimşek Fon Rar şifresi İçin : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
arkadaşlar ben indirdim ama rar şifresini nasıl bulucaz siteye girdim ama anlayamadım bi yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için şimdiden tşk. ederim