Drums Player 1.0 Boyut : 1.21 Mb Kullanım izni : 10 kullanılabilirsinsin Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü) TANITIM Drums Player, pratik sanal bateri (davul) çalma uygulamaidir. Yazilim MIDI (MID) dosyalarini açip, sanal davul esliginde çalabilirsinsin. Acemiler, ayrica müzige merakli kisiler için olusturulmus bir uygulama. Bateriyi klavye kullanarak basit br sekilde çalabilirsinsinsin. Rock, Pop, Balad, Samba gibi farkli müzik ritimleri ögrenilebilirsinsin. Grafik tasarimi, basit kullanılabilirsinsini sayesinde rahatlikla herkes tarafindan kullanilabilirsinsin. Open tusuna basarak PCda bulunan MID dosyasini açip çalismaya baslayabilirsinsinsin. Ayrica çalinan müzik için durdurma, ses, hiz ayari yapilabilirsinsin. Styles tusuna basarak da hazir müziklerin çalinisini dinleyebilirsinsin, sanal klavyeyi açarak, sizde o çalinan müzige ritim ekleyip, eslik edebilirsinsinsin. Özellikleri: Müzikleri dinleyip davulla çalabilirsinsinsin. Hiz testi sayesinde müzik daha hizli, yavas ayarlanabilirsinsin. Sanal davul klavyeyle ritimleri çalip, görerek olusturabilirsinsin. Grafik tasarimli, kullanılabilirsinsini basit arayüz. Ayrintili Ingilizce yardim menüsü (HTML olarak). Örnek çalisma olarak: Rock, pop, balad, jazz-swing, samba, waltz tarzlari mevcut. Kisitlama: Programi ücretsiz 10 kez kullanabilirsinsinsin. Daha sonra kullanabilmek için satin almalisin. Programin lisansli fiyat 29.90$dir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !