Drogba F.Bahçe'yi niçin reddetmiş?

Konu, 'GALATASARAY' kısmında beydemir tarafından paylaşıldı.

1. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    [h=3]Drogba F.Bahçe'yi bakın niçin reddetmiş?[/h][​IMG]

Giriş: 09 Şubat 2013 08:51

F.Bahçe bana G.Saray'ın önerdiğinden 1 milyon Euro fazla teklif etti. Benim için para ön planda olsa onları tercih ederdim. Ancak benim için önemli olan futbol oynamak ve bunu da kendi istediğim yerde yapmak. Bu nedenle de G.Saray'a geldim."
    Galatasaray dünya yıldızı Didier Drogba'ya dün kavuşurken, Fildişili yıldız, İstanbul'a ayakbasmadan önce sarı-kırmızılı taraftarları mest edecek açıklamalarda bulundu. G.Saraylıyönetici Emir Sarıgül ve başkan Ünal Aysal'ın özel danışmanı Bülent Tulun önceki gün golcüfutbolcuyu Türkiye'ye getirmek üzere İngiltere'ye giderken, taraflar aynı günün akşamıLondra'da yemekte biraraya geldiler. SARI-kırmızılıların yanı sıra menajer Ceylan Çalışkan ile Drogba'nın menajerinin de hazır bulunduğu yemekte ünlü golcü G.Saray'ı seçişini "Ben futbol oynamak istiyorum. Tercihim de bunu düzgün bir ortamda gerçekleştirmek. F.Bahçe bana G.Saray'ın önerdiğinden 1 milyon Euro daha fazla ücret teklif etti. Benim için para ön planda olsa G.Saray'ı değil onları tercih ederdim. Çin'de kalmış olsaydım 2 yıl içinde 25 milyon Eurokazanabilirdim. Ancak benim için aslolan futbol oynamak ve bunu da kendi istediğim yerde yapmak. Bu nedenle de G.Saray'a evet dedim" sözleriyle bizzat ifade etti.
    (skorer)

2. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    yalan haberdir 1 milyon eurodan bahsediyo

Sayfayı Paylaş