Driver Genius Professional Edition 7.0.2358 Boyut : 10.01 Mb Kullanım izni : 15 gün Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü) TANITIM Driver Genius Sürücülerinizi EXE dosyasi içine yedekleyebileceginiz çok kullanisli bir uygulamadir. Sürücünüzü tek tusla yedekleyebilirsinsin yada yedek dosyanizi geri açabilirsinsinsin. Bilgisayarinin hizini korumak isteyen kullanicilara tavsiye edebilecegimiz bir uygulama. Özellikleri: Aygit sürücülerinizi basit, hizlica yedekleyebilirsinsinsin. Sürücülerinizi bir ZIP ya da kendi açilabilen EXE dosyasina yedekleyebilirsinsinsin Sürücülerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasina yedekleyebilirsinsinsin, birden fazla PCa yüklemek için buradaki dosyayi MS-DOS altinda çalistirabilirsinsinsin. Programin sihirbazi sayesinde sürücülerinizi adim adim yedekleyebilirsinsin, yepyeniden yükleyebilirsinsinsin. Yüklü sürücüleriniz hakkinda daha ayrintili bilgi alabilirsinsinsin. Programin kendi veritabaninda 20.000den fazla donanim, 1.000den fazla donanim sürücüsü bilgisi mevcuttur. Eski sürücülerinize geri dönmek buradaki uygulamala çok basit. Ayrica tek tusla donanim sürücülerinizi güncelleyebilirsinsinsin. Geçersiz, az kullanilan sürücüleri silerek sistem performansini, güvenligini arttirabilirsinsinsin. NVIDIA izle ayarlari panelindeki birçok gizli seçenegi açar, daha ayrintili degisiklikler yapmaniza izin verir. Bu sayede overclock, AGP , fan testü, OpenGL 2.0 destegi, daha fazlasini görebilirsinsin, çesitli ayarlar yapabilirsinsinsin. Isletim sisteminiz, BIOSunuz, CPUniz, bellekleriniz, disket sürücünüz, yerel diskiniz, CD/DVD sürücünüz, ekran kartiniz, ses kartiniz, ag kartiniz, modeminiz, klavvyepyeniz, fareniz, yaziciniz vb. tüm donaniminiz hakkinda ayrintili bilgi alabilirsinsinsin. NOT: Program çok gelismis ayarlara izin verdigi için son derece dikkatli kullanilmalidir. Aksi halde sisteminize zarar verebilirsinsinsin. Program bir çok download sitesinde 5 üzerinden 5 yildiz aldigi için kullanilmasini siddetle tavsiye ediyorum. Yeni sürüm ile gelen bazi Ayrıcar : 1. Gelismis sürücüleri güncelleme, daha fazla donanim destegi 2. Gelistirilmis veritabaninda 30.000 den fazla donanim kaydi 3. Yeni sürücü download siteleriyle daha hizli sekilde sürücüler indirebilirsinsinsin 4. Gelistirilmis Sürücü kaldirma fonksiyonlari 5. Bazi küçük hatalarin düzeltilmesi, Italyanca uygulama arayüzü eklenmesi, başka bazi degisiklikler Programda simdilik su diller desteklenmektedir: Amerikan Ingilizcesi,Oxford Ingilizcesi,Almanca,Korece,Danimarkaca,Ispanyolca,Italyanca,Arapça,Malay dili(Malezya dili) Program sadece Windows 98/ME/2000/XP/Server 2003 isletim sistemlerinde çalismaktadir. Yenilenen Özellikler: -Yedekleme islemi esnasinda donma sorunu giderilmis -Windows Vista isletim sistemi destegi eklendi -Sürücü güncelleme özelligi eklendi. Programin full sürümü Tek kullanici için $29.95dir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !