Driver Genius Pro new! 9.55MB download !

Konu, 'Yedekleme & Sıkıştırma Programları' kısmında m_devrim35 tarafından paylaşıldı.

1. m_devrim35

m_devrim35 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Driver Genius Pro new! 9.55MB download !
    Driver Genius Sürücülerinizi EXE dosyası içine yedekleyebileceğiniz çok kullanışlı bir programdır.
    Sürücünüzü tek tuşla yedekleyebilir veya yedek dosyanızı geri açabilirsiniz. Bilgisayarının hızını
    korumak isteyen kullanıcılara tavsiye edebileceğimiz bir program.
    Özellikleri:
    Aygıt sürücülerinizi kolay ve hızlıca yedekleyebilirsiniz
    Sürücülerinizi bir ZIP ya da kendi açılabilen EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz
    Sürücülerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz ve birden fazla bilgisayara yüklemek
    için bu dosyayı MS-DOS altında çalıştırabilirsiniz.
    Programın sihirbazı sayesinde sürücülerinizi adım adım yedekleyebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.
    Yüklü sürücüleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
    Programın kendi veritabanında 20.000'den fazla donanım, 1.000'den fazla donanım sürücüsü bilgisi mevcuttur
    Eski sürücülerinize geri dönmek bu programla çok kolay. Ayrıca tek tuşla donanım sürücülerinizi
    güncelleyebilirsiniz
    Geçersiz ve az kullanılan sürücüleri silerek sistem performansını ve güvenliğini arttırabilirsiniz.
    NVIDIA görüntü ayarları panelindeki birçok gizli seçeneği açar ve daha ayrıntılı değişiklikler yapmanıza
    izin verir. Bu sayede overclock, AGP , fan kontrolü, OpenGL 2.0 desteği ve daha fazlasını görebilir ve
    çeşitli ayarlar yapabilirsiniz
    İşletim sisteminiz, BIOS'unuz, işlemciniz, bellekleriniz, disket sürücünüz, yerel diskiniz, CD/DVD sürücünüz,
    ekran kartınız, ses kartınız, ağ kartınız, modeminiz, klavvyeniz, fareniz, yazıcınız vb. tüm donanımınız
    hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
    Editör Notu:program bir çok download sitesinde 5 üzerinden 5 yıldız aldığı için kullanılmasını şiddetle
    tavsiye ediyorum.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

2. yavru aslan

yavru aslan Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    paylasım için tesekkurler

3. chakistes

chakistes Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    teşkkürler

Sayfayı Paylaş