Arkadaşlar Dreamboxta Hotmail ayarları nasıl yapılmaktadır, gmail i çalıştırdım, hotmail pop3 desteği vermiyor mu yada ayarları nasıldır bilen varsa yardımcı olsun..
Blue-Panel'e gir 3 nolu extralar/kurulum>eMail-Checker>create account açılan bölümde Typ: IMAP(SSL) server: imap.gmail.com port: 993 Name: kendi gmail adresiniz şifre: kendi gmail adres şifreniz kaydet' e gelip ok yapın yada yeşil tuşa basın Artık kaydınızı yaptınız update all accounts ok'lediğinizde biraz bekleyip maillerinizin başlıklarını görebileceksiz. Gemini 4.6 da denendi başarıldı.
arkadaşlar once gmail hesabı oluşturunuz sonra hotmaile gidip ayarlardan yönlendirme yapınız yani gmail hesabınıza
şöyle bi yöntem var ama denemedim henüz... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! adresine gidin ve izymaile kendi hotmail user-passwordünüzle kaydolun * IMAP server: in.izymail.com. * IMAP port: 143. * User name: Windows Live Hotmail veya MSN Hotmail email addressiniz (ör. carefast@hotmail.com) * Password: Windows Live Hotmail veya MSN Hotmail password'ünüz
Microsoft’ un ücretsiz e-posta hizmeti Windows Live Hotmail 10 ülde POP3 desteğini veremeye başladı. Windows Live Hotmail kullananlar artık maillerini Outlook, Thunderbird ve Windows Mail gibi e-posta yazılımlarını kullanarak okuyup cevaplayabilirsiniz.. Microsoft Windows Live Hotmail POP3 desteği bazı ülkeler için kullanıma açmış bulunuyor. İngiltere, Kanada, Avusturya, Fransa, Japonya, İspanya, Almanya, İtalya, Hollanda ve Brezilya şuan için POP3 desteğini bu ülkeler kullanabilecek. Türkiye’ nin de arasında bulunduğu diğer ülkelere destek daha sonra verilecektir.. Microsoft’ un POP3 desteğini Türkiye için açmasını beklemek zorunda değilsiniz. Ayarlar kısmında Ülke ve Posta konudu değiştirerek POP3 kullanımını kullanabilirsiniz.. İlk olarak Windows Live Hotmail hesabınızdan Ülke ve Posta kodunu değiştirmemiz gerekiyor.. Buradan hotmail hesabına giriş yapın.. Sağ üst köşede bulunan Seçenekler | Diğer Seçenekleri kullanarak Hotmail Seçenekler sayfasını açın.. Hesap Yönet | Kişisel Bilgilerinizi Görüntüleyin ve Düzenleyin tıklayın. Hesap sayfasında Kullanıcı ismi altındaki Kayıtlı Bilgileri tıklayın.. Kayıtlı Bilgiler sayfasında yapmanız gereken ayarlar ise ; Ülke ve Bölge : Brezilya Posta Kodu : 22440-035 Eyalet ve Topraklar : Rio de Janeiro Saat Dilimi : Porto Acre, Acre – AST bu ayarları girmeniz gerekiyor. Ben ülke olarak Brezilya seçtim sizde 10 ülkeden birini kullanabilirsiniz. Ülkelerin Posta kodunu Google kullanarak bulabilirsiniz. Bu ayarlardan sonra şimdi Outlok ayarlarını yapalım. Ben sürekli kullandığım Microsoft Outlook’ taki ayarlarının nasıl yapıldığını anlatıcam. Microsoft Outlook başlatın ve Araçlar | Hesap Ayarıları tıklayın.. Hesap Ayarları penceresinde E-Posta sekmesinde Yeni tıklayın… Internet E-posta Ayarları kısmında resimde görülen ayarları kendinize göre düzenleyin.. Bir önceki aşamadaki ayarları yaptıktan sonra Diğer Ayaları tıklayın.. Sırasıyla resimlerde görülen ayarları yapınız.. Microsoft Outlook ayarların hepsi bu kadar bu işlemlerden sonra hotmail hesabınız üzerinden gelen mailleri okuyup yanıt verebilirsiniz. Buda yapılan ayarların sonuçlarıdır..