arkadaşlar kullanmakta olduğum dreambox 500s cihazımı wireless olarak kullanmam gerekicek bu cihazlarda sorunsuz çalışan nasıl WIRELESS USB ADAPTER almam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz,saygılar,sevgiler
arkadaşlar benim daha önceki makinem 9000 ultra idi onunla birlikte edimax acces point kullanıyordum.Dream aldıktan sonra da hiç bir problem olmadı halen de kullanmaktayım tavsiye ederim.
hiç fark etmez ucuza airties access point cihazlar var onlar bile olur.ama ben kablo ile bağlamanızı tavsiye ederim.
Dreambox ile router mutlaka kablo ile birbirine bağlanır. Kablosuz ancak kablosuz router yardımı ile pc ye bağlanabilir.
asus wl 520 öneririm wl 500 de iyi ama 520 süper hat kopması v.s. hiç birşey yok 400 mb indiriyorum tek kanal kopma yok. 1 2 senelik eski model olduğundan kolay bulunmayabilir.
ethernet çıkışlı çeviricili wireless adaptörler var... onu ethernet çıkışına takıp wireless modemede cıhazın ip sini tanıtırsan olur..... ama sorun çıkardığı söyleniyor... saygılarla...
arkadaşlar merhabalar; bende dm800 hd var. cihazın arkasındaki usb girişinden wireless adaptör ile dm800 ü internete bağlamak istiyorum. nasıl yapılacak yapamadım. yardım bekliyorum
Dreambox ile router mutlaka kablo ile birbirine bağlanır. Kablosuz ancak kablosuz router yardımı ile pc ye bağlanabilir. ŞENKÖYLÜ Arkadaş burdaki router (modem anlamındamı, yoksa ağlarda modem arkası çıkışlarda kullanılan routerdan mı bahsediyorsun) dediğin 2.ncisi ise yanlış biliyorsun... modemi ağ üzerinde kullanacaksan hem kablolu ve de hemde kablosuz modemi router çıkışa bağlayarak ağda kullanabilirsin... sorun çıkarmaz.. access point cihazı dreambox yanına koyup ethernet üzerinden bağlarsan kablosuz olarak kullanabilirsin.. En son da access point cihazı kablosuz modeme tanıtacaksın... Doktor35 arkadaşlar merhabalar; bende dm800 hd var. cihazın arkasındaki usb girişinden wireless adaptör ile dm800 ü internete bağlamak istiyorum. nasıl yapılacak yapamadım. yardım bekliyorum... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! alıp usb çıkışına bağla. kablosuz modem den de ayarları yap... sorun çıkmaz....
doktor35 AIRTIES 2410 300 MB 11N KABLOSUZ USB ADAPTÖR buda yeni çıkan bir adaptör... pahalı ama işini fazlasıyla görür... saygılar...
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. bendeus robotics wireless adaptör var. dm 800 ün arkasına taktıktan sonra hangi işlemleri yapmalıyım. yani hangi menüye girmeliyim vs. bazı sitelerde pluginden bahsediyorlar. bu işte acemiyim. (makinada gemini 4.4 yüklü)
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. bende us robotics wireless adaptör var. dm 800 ün arkasına taktıktan sonra hangi işlemleri yapmalıyım. yani hangi menüye girmeliyim vs. bazı sitelerde pluginden bahsediyorlar. bu işte acemiyim. (makinada gemini 4.4 yüklü)